Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Douglas Franco Teixeira

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Douglas'ı hangi gözle izlediğinizi gözden geçirmenizi öneriyorum.

Çocuk oldukça iyi oynuyor.

Yanına kendisi kadar ağır Mustafa'yı koyarsan böyle olur.

Bu adamın yanına seri biri lazım.

O zaman iyi bir ikili oluşturulabilir.

En kötü oynadığımız Osmanlı maçında bile çocuk arkadan çok güzel paslar çıkardı.

Bir tane ileri kötü pas atmadı. Stoper dediğin adam en azından pas yapabilecek.

Douglas bu anlamda çok iyi bir isim, lakin Mustafa ile iyi bir ikili olamazlar!

Geldiği gün demiştim, eldeki oyunculara bakınca şu an Aykut & Douglas ikilisi denenmelidir.

Yorum

• Yanlış adam aldık, iyi stoper olabilir ama aradığımız stoper değildir bu arkadaş. Ben mevcut stoperlerden iyu bir tandem kuramıyorum , cok sıkıntılı bir haldeyiz stoper mevzusunda.

Yorum

• mustafa yumlu savunmada alternatifsizdir douglas yeni geldi uyum süreci uzun sürer savunmada.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mustafa yumlu savunmada alternatifsizdir douglas yeni geldi uyum süreci uzun sürer savunmada.
          Mustafa Yumlu'nun savunmada alternatifsiz olduğu bir takım bırakın da ligden düşşün..

Sen Mustafa olmayasun

Yorum

• taş gibi stoper neyini beğenemediniz ?

Yorum

• 10 yıldır Mustafa Yumlu denen ptt prensini Maldini yapan adamlar 2 maçta bu adamı astı.

Douglas ağır kalıyor çünkü Mustafa Ptt 1. lig ayarında bi oyuncu olduğu için onun yapması gereken ortasahaya yakın oynayıp oyun kurma olayını Douglas yapıyor, haliyle de ağır kalıyor. Belkalem gibi ceza sahasının önünde beklese harika stoper olacaktı.

Douglas geride kalsa Mustafa geriden oyun kuramaz, ileri çıksa Douglas'ın bıraktığı alanı kapayamaz, suçlusu olur Douglas.

Bu bizi taraftarın genetiğine işlemiş boş klişe yorumlar. Bugün Ussain Bolt'a trabzon forması giydir de ki stoper transfer ettik, eminim bi tabur adam görür görmez "çok ağır bu adam"ı yapıştırır.

Yanına koyarsın ayağı sağlam, libero özellikli, daha hızlı bi adam yaslanır arkana izlersin. bu kadar basit, mustafa denen ptt prensiyle bu kadar oluyor.
              En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 29.09.2015, 16:40.

Yorum

• Douglas-Zambrano ligin en efsanevi ikilisi olabilirdi. Böyle eksik oldu, yarım kaldı.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• daglıs iyidir.lakin yanında mutlaka glowacki tarzında bir stoper şart.

twente ile cl oynamış bir oyuncu.1 şampiyonluk yaşamış.twente nin hollanda ligini domine etmeye başladığı sezonlarda ful oynamış.

Das sind die Leistungsdaten von Douglas vom Verein Unbekannt. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
                  En son jairzinho tarafından düzenlendi; 29.09.2015, 20:42.
                  TEKKEBALL

Yorum

• mustafa yumlu degilde mustafa yumlinho olsaydı hepiniz şimdi göklere cıkarırdınız.

Yorum

• bugünkü görüntüsünü begendim
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Ben douglas'ı beğeniyorum vallahi. Yanında hızlı bir stoper olsa gayet iyi ikili olabilirler. Medjani denenebilir bence
                        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                        (Dozer) Cemil Usta
                        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Adam Ferrari ama tüplü(Yumlu) olunca değerini bu kadar gösteriyor.

Yorum

• Tek sıkıntısı uzun mesafelerdeki ağırlığı. Medjani'nin stoper performansı hiçbir zaman üst düzey olmadı ama her halukarda Mustafa'dan faydalı olur. Yine de partneri her zaman söylediğimiz gibi Aykut olmalı. Bakalım ne zaman dönüş yapılacak...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tek sıkıntısı uzun mesafelerdeki ağırlığı. Medjani'nin stoper performansı hiçbir zaman üst düzey olmadı ama her halukarda Mustafa'dan faydalı olur. Yine de partneri her zaman söylediğimiz gibi Aykut olmalı. Bakalım ne zaman dönüş yapılacak...
                              Yukarıda medjani dedim ama aykut ile de değerlendirilebilir. Lakin iki tane kontrolsüz defans ile kart tehlikesini çok yaşarız. Ayrıca Douglas'ın yanına oyunu daha iyi okuyan ve ayağa pas yapabilen bir stoper daha verimli olur. Bu nedenle ben Medjani'yi tercih edebilirim
                              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                              (Dozer) Cemil Usta
                              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim