Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ayman iyi bır oyuncu ama yıldız deıl ama yınde trabzonspora faydalı olcak gıbı gozukuo ve suanda ole bundan daha ii sinıde bekledıgımı solemelıyım
    BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• ayman bize yararlı olcaktır.

Yorum

• ayman geldikten sonra hüseyindeki değişmeyi gördüyseniz ne kadar yerinnde bir transfer olduğu daha ii anlaşılur.
        Özkan SÜMER

Yorum

• Ayman Abdelaziz

Ayman ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu. Takımı 90 dk boyunca ayakta tutacak kadar da oynar; 90 dakika boyunca toparlanamayacak hale getirecek hatalar da yapar. İşte bu yüzden Ayman Abdelaziz yıldız bir oyuncu değildir.

Ancak şu an Trabzonsporda yıldız sayılabilecek futbolcuların arasındaki koordinasyon bozukluğunu gidermek, etkili hücum gerçekleştirebilmek adına Ayman yararlı olabilir.

Hatta Gençlerbirliği'nin çoğu maçını izlemiş biri olarak şunu net olarak söyleyebilirim ki; her ne kadar Gençlerbirliği'nde çok iyi orta saha oyuncuları olmasına rağmen Ayman'ın yerini dolduracak kadar kaliteli, güçlü ve hırslı bir adam göremiyorum.
          Gençlerbirlikli doğulmaz; Gençlerbirlikli olunur.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar Aymanın büyük ve önden çekilmiş suratının resmi varmı kimsede??
            Yeterince büyüktür işallah.

Gençlerbirlikli doğulmaz; Gençlerbirlikli olunur.

Yorum

• ayman ilk kez ii oynadı
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Fiziğine bakan bu adam ebedi koşamaz der ama MaşaAllah sahada en fazla koşan futbolculardan,çok koşuyo iyi mücadele ediyo,İnşAllah hep böyle devam eder.
                Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• ben Aymanı çok beğeniyorum, 3kişilik koşuyor, top nerde Ayman orda. gollerden sonraki sevinci de ne kadar içten olduğunu gösteriyor. hep böyle devam inşallah...

Yorum

• Ayman helal sana o ne ciğer o ne kuvvet yaw. Maşallah maşallah. Maçın yıldızı sensin bence.
                    Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• iyi oynadı çok koşuyor top nereye giderse Ayman oraya gidiyor
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• evet bugun sahada elinden gelen müsadeleyı fazlası ıle gosterdı ama dıkat etmesı gereken bıkaç konu var bırıncısı hakemler onu kafalarına yazdılar ve dolayısı ıle her pozısyonda ona faul çalıyolar ve bundan sonrakı maçlarda bıraz daha sakın oynaması gerekıyo çunku bole gıderse çok kart gorur ıkıncısıde ara paslarını verırken bıraz daha dıkkatlı olması gerekiyo...
                        sorma neden...
                        hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• Selam

Hasan'dan bir farkını göremedim hala...Biraz daha esmer, yere biraz daha sağlam basıyor o kadar...Koşmak mı?Hasan onun kralını yapıyor işte!!!
                          İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

• Ayman bugün her yerdeydi valla, maçta olduğum bölgeden bakıyorum bir önümüzde bir bizim kalenin önünde top kovalıyor. Hüseyine gerçekten büyük yardımı dokunuyor. Çok mücadeleci gerçekten de. Hüseyin'in daha yüksek isabetli pas oranına ulaşmasına ve pozitif oyun oynamasına katkıda bulunuyor. Hep böyle devam inşallah.
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak liginefendisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Selam

Hasan'dan bir farkını göremedim hala...Biraz daha esmer, yere biraz daha sağlam basıyor o kadar...Koşmak mı?Hasan onun kralını yapıyor işte!!!
                              bu kadar basit işte hasanın sucu Doğum Yeri : SÜRMENE !
                              bu adam yıllardır türkiye süper liginde futbol oynuyor wallahi yazık..
                              '' Futbol basit bir oyundur... Fakat en zoru futbolu basit oynamaktır. ''

Yorum

• aymani biri uyarsin havadan gelen toplari rast gele vurmasin oyana buyana cok top kaybeddiyoruz kafasini az kaldirsin gercekten huseyinle iyi oynuyorlar
                                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim