Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha iyi olmalı....

(UEFA)

Yorum

• yavaşşşşşşş..aymanı hüso ile hasan ın durumuyla kıyaslayanları ilginç buluyorum..
      ayman ziyadesiyle işlevsel bi futbolcu..çok işimizze yarıyo valla..iki maçı da izledim tv den. kayseri maçında bizdeki en iyi isimdi ve 40 yıllık trabzonlu gibi oyandı adam..bugün de o kara rağmen parçaladı valla adam..tebrikler ayman.
      sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• aymana laf atan arkadaşlar futboldan anlamıolar bence,
        ayman =emerson
        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• süpersin Ayman be...seviyoruz seni...hep böyle dikine,hep böyle savaşçı...
          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Hasanın biraz daha soğukkanlısı .başka da bir farkı yok.Burdan çıkan ders :Özgüven denilen şey çok önemli futbolda

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aymana laf atan arkadaşlar futboldan anlamıolar bence,
              ayman =emerson
              evet ben anlamiyorum aymani begenmemek futboldan anlamamakla esdeger yazdigin benzetme cok guzeldi

Yorum

• Ayman her takımda olması gereken bir oyuncu ve Trabzonspor'un orta sahasının direncini bariz bir şekilde artırdı.Kaliteli ve profosyonel.
                Amatör ruh,profosyonel düşünce
                İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• antep maçında sonlara doğru etkisiz kaldı.. ama gerçekten yararlı oluyor..

Yorum

• alındığında tepki gösterdim ama şimdi- maçtan sonra balinin de dediği gibi- koşmasıyla mücadelesiyle hüseyine çok faydalı oldu, hüseyinin üzerindeki yük kalktı ve gerçek hüseyini biraz olsun seyrettik maçta, demek ki neymiş, ön yargılı olmayacakmışsın, ayrıca hüseyin de kazmanın teki değilmiş...
                    bir lafa bakarım laf mı diye,
                    bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• arkadaşlar Aymanın büyük ve önden çekilmiş suratının resmi varmı kimsede??

Yorum

• İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hasanın biraz daha soğukkanlısı .başka da bir farkı yok.Burdan çıkan ders :Özgüven denilen şey çok önemli futbolda
                        vay be hasan neymiş de kıymetini bilememiş biz o zaman:-)
                        sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• 3 mactir yaptiklari ortada onu ilk basta elestirenler ah ah
                          İnsan ol evlat!

Yorum

• hasan ve hüseyine göre daha yetenekli burası gerçek
                            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Aymanın şuan için takıma katkısı tartışılmaz
                              BMN I TRABZON
                              7 geliyor 7

Yorum

• SÜPER,SÜPER.
                                ilk gündeme geldiğinde hep şüpheyle baktık burun kıvırdık ama Ayman oynadığı futbolla gönüllerimizi kazanmaya başladı bile teşekkürler Ayman.
                                kapı gibi derlerye aynen öyle çok top kesip çok oyun bozuyor Hüseyin in performansınıda artırdığını düşünüyorum.hep böyle devam et başarıların daim olsun.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim