ayman iyi bır oyuncu ama yıldız deıl ama yınde trabzonspora faydalı olcak gıbı gozukuo ve suanda ole bundan daha ii sinıde bekledıgımı solemelıyım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ayman Abdelaziz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ayman Abdelaziz
Ayman ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu. Takımı 90 dk boyunca ayakta tutacak kadar da oynar; 90 dakika boyunca toparlanamayacak hale getirecek hatalar da yapar. İşte bu yüzden Ayman Abdelaziz yıldız bir oyuncu değildir.
Ancak şu an Trabzonsporda yıldız sayılabilecek futbolcuların arasındaki koordinasyon bozukluğunu gidermek, etkili hücum gerçekleştirebilmek adına Ayman yararlı olabilir.
Hatta Gençlerbirliği'nin çoğu maçını izlemiş biri olarak şunu net olarak söyleyebilirim ki; her ne kadar Gençlerbirliği'nde çok iyi orta saha oyuncuları olmasına rağmen Ayman'ın yerini dolduracak kadar kaliteli, güçlü ve hırslı bir adam göremiyorum.Gençlerbirlikli doğulmaz; Gençlerbirlikli olunur.
Yorum
-
Yeterince büyüktür işallah.İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar Aymanın büyük ve önden çekilmiş suratının resmi varmı kimsede??
Gençlerbirlikli doğulmaz; Gençlerbirlikli olunur.
Yorum
-
evet bugun sahada elinden gelen müsadeleyı fazlası ıle gosterdı ama dıkat etmesı gereken bıkaç konu var bırıncısı hakemler onu kafalarına yazdılar ve dolayısı ıle her pozısyonda ona faul çalıyolar ve bundan sonrakı maçlarda bıraz daha sakın oynaması gerekıyo çunku bole gıderse çok kart gorur ıkıncısıde ara paslarını verırken bıraz daha dıkkatlı olması gerekiyo...sorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
Ayman bugün her yerdeydi valla, maçta olduğum bölgeden bakıyorum bir önümüzde bir bizim kalenin önünde top kovalıyor. Hüseyine gerçekten büyük yardımı dokunuyor. Çok mücadeleci gerçekten de. Hüseyin'in daha yüksek isabetli pas oranına ulaşmasına ve pozitif oyun oynamasına katkıda bulunuyor. Hep böyle devam inşallah.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
bu kadar basit işte hasanın sucu Doğum Yeri : SÜRMENE !İlk olarak liginefendisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelam
Hasan'dan bir farkını göremedim hala...Biraz daha esmer, yere biraz daha sağlam basıyor o kadar...Koşmak mı?Hasan onun kralını yapıyor işte!!!
bu adam yıllardır türkiye süper liginde futbol oynuyor wallahi yazık..
'' Futbol basit bir oyundur... Fakat en zoru futbolu basit oynamaktır. ''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum