Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• önyargılar kırılsın ne diyelim

Yorum

• yeni katıldığın bi takıma çıktığı 2 3 maçta oynanabilecek iyi futbolu oynadın. senin her geçen hafta dahada iyi olacağına inanıyoruz. ve takımın bankolarından olacağını düşünüyorum.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ayman için söylediklerimi teker teker geri alıyorum umarım bir gün karşıma çıkar ve kendisinden özür dilerim hep böyle devam eder inş.

Yorum

• aymanın alınmasını hepimiz eleştirdik niçin bu takımın gol yollarındaki sıkınıtısını gidereck bir oyuncu değil ayman alınsın fakat ortasahaya veya forvete de bir oyuncu alınsın dedik
          ayman iki üç maçtır çok iyi oynıyo fakat bu takımın hala gol yollarında sıkıntısı var bu takım pozisyon üretemiyo iki pas üst üste yapamıyo belki antepe karşı yaptık ama onalr da açık oynadı kabul edelim
          Bordomavi.net

Yorum

• griffin
            herkes değil az da olsa önyargılı olmayanlar vardı haksızlık etmeyelim

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              griffin
              herkes değil az da olsa önyargılı olmayanlar vardı haksızlık etmeyelim
              etmeyelim dimi haklısn
              Bordomavi.net

Yorum

• toparlayıcı..hırslı..sanki 40 yıllık TS' li..hayde!!
                sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• inşallah güzel oyununu vestel e karşı da sergiler ve onu ilk izlediğimmaçta bende olumlu düşünceler bırakır

Yorum

• eger ceyhunda orta sahaya ayak uydurursa, ayman ve hüseyin daha cok ön plana cikacaktir

Yorum

• ya ayman adam mı ya o şut neydi tribünlere bile deymeden üstten gitti(yeşil duvar kağıdına) ayrıca yattara ya atması gereken kaç pas vardı ya geç attı yada hiç atmadı geriye dönüo ileri bam güm vuruo bu adam trabzonspor formasını haketmio
                      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Aymanda ayman başımızın etini yedi...Sonuç:doldur-boşalt başka bildiği bişi yok.Hey Allahım kimlere kaldık yaw

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet ben anlamiyorum aymani begenmemek futboldan anlamamakla esdeger yazdigin benzetme cok guzeldi
                          bugunkü maçı ileyince aymana laf atan futboldan anlamıo demeniz demekki sizin futboldan anlamadığınızı gösterdi
                          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• ayman bu gün çoğu futbolcu gibi etkisizdi
                            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Ayman maçlarında iyi top oynuyor umarım dahada iyi olur..
                              En son Özsu tarafından düzenlendi; 06.02.2007, 19:06.
                              Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• dostum o arkadaş arka sayfada aymana laf eden futboldan anlamaz diyen bi arkadasin yazisina ironi yapmisti ..
                                En son Özsu tarafından düzenlendi; 06.02.2007, 19:07.
                                Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim