önyargılar kırılsın ne diyelim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ayman Abdelaziz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yeni katıldığın bi takıma çıktığı 2 3 maçta oynanabilecek iyi futbolu oynadın. senin her geçen hafta dahada iyi olacağına inanıyoruz. ve takımın bankolarından olacağını düşünüyorum.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
aymanın alınmasını hepimiz eleştirdik niçin bu takımın gol yollarındaki sıkınıtısını gidereck bir oyuncu değil ayman alınsın fakat ortasahaya veya forvete de bir oyuncu alınsın dedik
ayman iki üç maçtır çok iyi oynıyo fakat bu takımın hala gol yollarında sıkıntısı var bu takım pozisyon üretemiyo iki pas üst üste yapamıyo belki antepe karşı yaptık ama onalr da açık oynadı kabul edelimBordomavi.net
Yorum
-
etmeyelim dimi haklısnİlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegriffin
herkes değil az da olsa önyargılı olmayanlar vardı haksızlık etmeyelim
Bordomavi.net
Yorum
-
bugunkü maçı ileyince aymana laf atan futboldan anlamıo demeniz demekki sizin futboldan anlamadığınızı gösterdiİlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet ben anlamiyorum aymani begenmemek futboldan anlamamakla esdeger yazdigin benzetme cok guzeldi"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum