Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende aymanı ziya doğanın gençliğine benzetiyorum bize adam gibi ön libero lazım ya hüseyini ya aymanı birini yollayıp selçuk inanı mutlaka almalıyız o burda kral olur milli takım formasını çıkarmaz hiç

Yorum

• İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aymani bayern münchen deki van bommele benzetiyorum nedense

bende fabregasa.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• yok artık ali saamiii abartmmayalım arkadaslar yaww

ayman gıt gıde ıyıye gıdıyor ınsallahda daha ıyıye gıdecek
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• ben bu forumda ayman yüzünden ceza alıyorsam ve de ayman konusunda bu forumda bu kadar övücü yorumlar yapılıyorsa bende bir daha bu adam bu futbol fukarası TS'den gidene kadar bu herif hakkında yorum yapmıyorum.bu adamı öven yorum yapanları da son defa şu yazdığımı unutmadan 1 defa daha düşünmeye çağırıyorum.

Bir takım oyuncularımızda bazı gelişmelerin görülmesi (tayfun,ayman vs) tamamıyla TD'nin onlardan en yüksek verimi almasıyla alakalı bişeydir nasıl ki ziya doğan futbolcuların yeteneklerini öldürüyorsa Lucescu ,Ersun Yanal gibi hocalar da bir futbolcudan en yüksek verimi alabilecek kapasite ve birikimde insanlardır ama naparsan yap vereceklerinin hepsi o kadardır ama emin olun ki bu futbol fukarası kişi gibi diğerlerinin yerine de sıradan(üst düzey demiyorum)topçular olsa çok daha başarılı olacağımız açıktır.öyleyse tamamıyla TD'nin bir başarısı olan bu durumu neden alt düzey oyunculara durmadan mâl ederiz.tek tesellim daha iyisini bulunca bu adam ve benzerlerini Ersun hocanın derhal kapıya koyacağıdır
          saygılar
          Umut Bulut

Yorum

• bakalım yarın cuma namazını rixos otelinin yakınlarında (bizim evin dibinde) olan kayalar camiinde kılacak mı?diğer futbolcular gibi.o camide olacam.çıkışta muhabbet ederiz hem.

Yorum

• Oynuyor abi adam

Hadi kötüydü desenize

Batırdın maçı desenize

Bende çok derdim bunları eskiden
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• yok iyi oynadı takımda tek ayakda kalan adamdıı
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Kabul edelim ki...

Maçta Trabzonspor adına en iyi mücadeleyi ortaya koyan adamdı...

İnanılmaz derece dikine ve etkili oynadı...

Tebrikler...

Yorum

• Hüseyin'in yanında Ayman kral gibi oynadı...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• valla ne desem bilemedim.

her hafta daha da iyiye gidiyor sanki.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Soldan bindirmeleri süperdi. Hele iki kişiyi ekarte edişi harikaydı. O ısıran presi , oyunu artık ezbere değil kafasını kaldırarak oynuyor.

Ya bu bizim Ayman mı diyorum yanımdakilere sürekli
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• önceleri sana çok kızıyordum ama şimdi en sevdiğim oyuncu arasına girdin,bugün yüreğinle oynadın hep böyle kal ayman
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• gayet iyidi yani takima bakarsan iyidi bence...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• kötünün iyisi diyelim..bugün gercekten fena degildi

Yorum

• Ayman iyi oyununa devam ediyor.Elinden geleni yaptı.Tebrikler Ayman.
                                -1461 TRABZON-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim