Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ayman beni şaşırtıyorsun. Devam et.

( Bu cümleleri kuran tek kişi olmadığıma kalıbımı basarım. )
    ben aymandaki cevheri aylardır anlatamadım size
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• rahat bırakın aymanı evlatlıktan reddedildilmiştir dünkü gol sonrası

hüseyin örnek al yanındaki ayman'dan..
      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• ya cezalı duruma düşmese haftaya manisayada atardı aslında ama neyse artık konyaya kaldı
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Hadi bakalım Ayman bundan böyle bizleri hep şaşırt.
          Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Ayman'in manisa macinda olmayisi bir eksiklik.Adam en azindan bazen iyi ara paslari atiyor,gol atiyor artik Hüseyin'le idare edecez bu macta...

Yorum

• bi ara poposuyla gol atıyodu nerdeyse
              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çöl Fırtınası Ayman Abdelaziz
                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Türk statüsünde takımda kalmalı ama yerine transfer şart ii bi yedek olur aymandan sooradan oyuna girer atar golünü
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• herkesin dedigi kadar kötü olmadigini bir daha gösterdi....haaa cok da süper bi yetenek yok ama herkesin abartigi kadr da kötü degil...iyi oynadi...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Duyumlara göre Ziya dışlamış Ayman'ı Gelin bir kucakta siz açın

Gol attı diye demiyorum son haftalarda acayip hoşuma gidiyor oyunu
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardeş ayman değil bütün takım aldığı topları ankaragücüne verdi dikkatini çektiyse. birdahaki maçta özellikle aymanı değil özellikle takımı izle bence... ki gol attıktan sonrada takımın en iyisiydi... yattarayıda ozellikle izleseydin keşke...
                        saha şartları zordu tamam ama aymanın topu hep rakibe vermesinin sahayla alakası yok her zaman her şart altında yaptığı şey ama yattara için aynı şeyin söz konusu olmadıgını biliyor herkes
                        Umut Bulut

Yorum

• Ayman sarı kart cezalısı
                          Ankaragücü maçında sarı kart gören futbolcumuz Ayman Abdelaziz cezalı duruma düştü. Dördüncü sarı kartını gören Ayman, V. Manisaspor'la oynayacağımız müsabakada görev alamayacak.

Bu hiç iyi olmadı be Ayman. Tam da gollerine alışmışken.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• tühh be ayman,manisa maçında gol atamican.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              saha şartları zordu tamam ama aymanın topu hep rakibe vermesinin sahayla alakası yok her zaman her şart altında yaptığı şey ama yattara için aynı şeyin söz konusu olmadıgını biliyor herkes
                              herkes teknik direktor olamıyor birşeyler bilenler oluyor.. ve şu anda teknik direktor ersun yanal senden benden çok şey bildiği kesin...
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Size de yaranılmıyor yahu.Makara yapacak bir şeyler buluyorsunuz ille...

Saygılar Ayman Ayağına,yüreğine sağlık
                                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim