iste aymanin yerine serkan ya kecelli oynardi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ayman Abdelaziz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sanırım afrika kupası devre arası hazırlık döneminne denk geliyor.o yüzden pek kurtulunacak gibi değilİlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafrika kupasına gidecek....biraz olsun kurtulacağız
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
KUTADGU
Ayman Hakkında Güzellemeler
(İnternet Forumlarından Derlenmiştir)
* Ayman bir röportajında,
- tamam ben sert giriyorum doğru, ama hiç bir futbolcuyu hastanelik etmedim.
eh be ayman kardeşim ya, bi o kalmıştı zaten.
* ziya dogan'ın isviçre çakısı misali yanında taşığı adam.
* materazzi'nin turkiye subesidir.
* geçtiğimiz sezon başında tsl süper lig futbolcularıyla yapılan bir ankette karşısında oynamak istenmeyen futbolcular sıralamasında ilk sırada seçilen futbolcudur lakin çok teknik olmasından mı, yoksa sert oynamasından mı bilinmez!
Yorum
-
Ayman asker kaçağı

Milli takıma davet edilen Mısırlı Ayman Abdülaziz askerlik problemi nedeniyle ülkesine gidemiyor
Gana'da yapılacak Afrika Uluslararası Kupası maçları nedeniyle ülkesinin milli takımına çağrılan Mısırlı Ayman Abdülaziz askerlik problemi nedeniyle ülkesine gidemiyor.
Ayman, askerlik problemi nedeniyle ülkesi Mısır'a gidemiyor. Henüz ülkesinde askerliğini yapmamış olan Ayman, hem Türk, hem de Mısır pasaportu taşımakta.
Ayman, Afrika Uluslararası kupa maçları için milli takımlarından davet almasına rağmen ülkesine gidemiyor. Ülkesine gitmesi halinde hemen silah altına alınacak olan Ayman'ın bu problem yüzünden geçen günlerde eşiyle Dubai'de buluşarak, hasret giderdiği öğrenildi.
haber61.netTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
bu adami niye milli yapiyorlar.. maçlarını izlemiyorlar mi''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
/22.jpg)

böyle bişey olabilirmi hadi 1-2 sefer yapsa yanlışlıkla oldu diyeceğiz ama her haraketi böle bunun...
Yorum