Hala niye lisansı çıkmadı? Çıkarılamadı? Bana sallayanlar kulübün gerçekleri ile yüzleşsin. Bu kadar rezaleti ben bir arada görmedim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Serge Akakpo
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Niye bu kadar sivrisin?İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala niye lisansı çıkmadı? Çıkarılamadı? Bana sallayanlar kulübün gerçekleri ile yüzleşsin. Bu kadar rezaleti ben bir arada görmedim.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Rezil olan kulüp degil sensin.İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala niye lisansı çıkmadı? Çıkarılamadı? Bana sallayanlar kulübün gerçekleri ile yüzleşsin. Bu kadar rezaleti ben bir arada görmedim.
SERGE OGNADON AKAKPO - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları
Lisansi dün cikarildi öyle haber sitelerinde yazilanlari baza alarak kulübe sallamak moda olmus. Az arastirin bakin yazilan haberler dogrumu degilmi diye.
FrancescoTotti
Yorum
-
Gaza gelme delikanlı. Engin abi rahmetli olunca zaten öteki yönetim bıraktı. Burda dikkat çekici olan sebepleri ve göz göre göre geçen sezon düşürülen takım.İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRezil olan kulüp degil sensin.
SERGE OGNADON AKAKPO - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları
Lisansi dün cikarildi öyle haber sitelerinde yazilanlari baza alarak kulübe sallamak moda olmus. Az arastirin bakin yazilan haberler dogrumu degilmi diye
Yorum
-
Bence ikiside oynamasin akbaş stopere ibanez sol beke gecsinİlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYumlunun yerine oynamasi gerekiyor Antalya macinda ama herkes biliyor ki hoca Yumluyu oynatacak. Insallah yanilirim
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Yorum
-
Bence de bunun bir denenmesi gerekiyor.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence ikiside oynamasin akbaş stopere ibanez sol beke gecsinBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Güle güle gideceğin takımda başarılı olursun aslında ilk yarı forma şansı hak ediyordum ama hoca istemedi bundan sonra ise zor giyersin özevlat gitti.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum