"Ben de mütiş sol ayağımnan yapıştırdım" Serge Akakpo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Serge Akakpo
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Başarılı savunma oyuncumuz Serge Akakpo Medya Merkezimize açıklamalarda bulundu.
Ukrayna liginde forma giyerken ülkede yaşanan karışıklık nedeniyle ayrıldığını belirten Akakpo, “Sezon başında 1461 Trabzon’a transfer oldum. Benim için büyük bir kariyer değişikliği oldu. Çünkü Ukrayna’da birinci lig takımı olan Hoverla Uzhhorod’da forma giyiyordum. Bu ülkede olmaktan memnundum ve Metalist Kharkiv’e transferim söz konusuydu. Hatta bitmek üzereydi. Ancak son anda iptal oldu. Türkiye’ye gelmek benim için güzel bir opsiyon oldu. Fransa, Portekiz ve Belçika gibi ülkelerin takımlarından transfer teklifleri aldım. Ancak burayı tercih ettim. Çünkü burada yakın arkadaşlarım vardı. Galatasaray’da oynayan Aurelien Chedjou benim yakın arkadaşım. O da beni Türkiye’ye gelmem için ikna etti. Amerika’da birlikte tatil yaparken sürekli Türkiye’den ve ülkedeki futbola karşı olumlu atmosferden bahsetti. Sonrasında 1461 Trabzon’dan gelen teklifi kabul ettim. Başta benim için geri adım gibi görülse de sonrasında bu kararım yerinde olduğunu anladım. Başta Türkiye’deki futbola adaptasyon sorunu yaşadım ama bunu kısa sürede aştım. Sonrasında da süper ligde forma giyme şansı buldum.” dedi.
“FUTBOL ANLAYIŞIM SÜPER LİGE DAHA UYGUN”
Trabzonspor’a transfer olmanın kendisini son derece mutlu ettiğini vurgulayan Akakpo, “Kısa sürede 3 farklı takımda farklı partnerle oynamak durumunda kaldım. Ancak buna adapte oldum. Benim futbol anlayışım süper lige daha uygun. Süper ligde daha hızlı karar verip, oynamalısınız. Futbol anlamında buna uyum sağladığımı düşünüyorum.” diye konuştu.
Tamamı için:http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...D=19266#IcerikMustafa Yumlu.
Yorum
-
maliyet açısından belki evet ama hedefimiz şampiyonluksa yeterli güveni verdigini düşünmüyorumölmeden bir şampiyonluk kutlasak be :)
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
Yorum
-
Serge Akakpo
Şu adamı nasıl beğeniyorsunuz anlamak gerçekten güç. Ne özelliği var bu adamın benim göremediğim inanın çok merak ediyorum
Sözleşmesini falan uzatıp başımıza yeni bir bela almayalım
Sent from my iPhone using TapatalkEn son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 19.05.2016, 20:21.. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum