Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Serge Akakpo

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala niye lisansı çıkmadı? Çıkarılamadı? Bana sallayanlar kulübün gerçekleri ile yüzleşsin. Bu kadar rezaleti ben bir arada görmedim.

Yorum

• 2. Lig topçusuna da amma bel bağladınız he!
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hala niye lisansı çıkmadı? Çıkarılamadı? Bana sallayanlar kulübün gerçekleri ile yüzleşsin. Bu kadar rezaleti ben bir arada görmedim.
        Niye bu kadar sivrisin?
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hala niye lisansı çıkmadı? Çıkarılamadı? Bana sallayanlar kulübün gerçekleri ile yüzleşsin. Bu kadar rezaleti ben bir arada görmedim.
          Rezil olan kulüp degil sensin.

SERGE OGNADON AKAKPO - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları

Lisansi dün cikarildi öyle haber sitelerinde yazilanlari baza alarak kulübe sallamak moda olmus. Az arastirin bakin yazilan haberler dogrumu degilmi diye
          .

Francesco
          Totti

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rezil olan kulüp degil sensin.

SERGE OGNADON AKAKPO - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları

Lisansi dün cikarildi öyle haber sitelerinde yazilanlari baza alarak kulübe sallamak moda olmus. Az arastirin bakin yazilan haberler dogrumu degilmi diye
            Gaza gelme delikanlı. Engin abi rahmetli olunca zaten öteki yönetim bıraktı. Burda dikkat çekici olan sebepleri ve göz göre göre geçen sezon düşürülen takım.

Yorum

• bir hazırlık maçında ön liberoda gayet güzel oynamıştın.ersun nedendir bilinmez o hazırlık maçından sonra seni kızağa çekti.onu annamadım
              TEKKEBALL

Yorum

• Durica'nın partneri olmalı.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Uğur ve Mustafa'dan hızlı, oyuncu tipi olarak kadroda Durica'ya en iyi partner olabilecek potansiyeldeki stoper bence. Antalya maçında şansı hak ediyor bana göre.
                  "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Yumlunun yerine oynamasi gerekiyor Antalya macinda ama herkes biliyor ki hoca Yumluyu oynatacak. Insallah yanilirim

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yumlunun yerine oynamasi gerekiyor Antalya macinda ama herkes biliyor ki hoca Yumluyu oynatacak. Insallah yanilirim

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
                      Bence ikiside oynamasin akbaş stopere ibanez sol beke gecsin

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence ikiside oynamasin akbaş stopere ibanez sol beke gecsin
                        Bence de bunun bir denenmesi gerekiyor.
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Başarılar kardeşim allaha emanet ol
                          #50 Jackson Avelino Coelho
                          #7Miroslaw Szymkowiak
                          #61 İbrahima Yattara

Yorum

• sözleşmesi feshedilmiş

Yorum

• Güle güle gideceğin takımda başarılı olursun aslında ilk yarı forma şansı hak ediyordum ama hoca istemedi bundan sonra ise zor giyersin özevlat gitti.
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yolun açık olsun Serge.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim