Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Serge Akakpo

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Ben de mütiş sol ayağımnan yapıştırdım" Serge Akakpo
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• yumlu'yu yermek için göklere çıkaranlar ilk tekmeyi vuracak kişiler olacak.

Yorum

• Başarılı savunma oyuncumuz Serge Akakpo Medya Merkezimize açıklamalarda bulundu.

Ukrayna liginde forma giyerken ülkede yaşanan karışıklık nedeniyle ayrıldığını belirten Akakpo, “Sezon başında 1461 Trabzon’a transfer oldum. Benim için büyük bir kariyer değişikliği oldu. Çünkü Ukrayna’da birinci lig takımı olan Hoverla Uzhhorod’da forma giyiyordum. Bu ülkede olmaktan memnundum ve Metalist Kharkiv’e transferim söz konusuydu. Hatta bitmek üzereydi. Ancak son anda iptal oldu. Türkiye’ye gelmek benim için güzel bir opsiyon oldu. Fransa, Portekiz ve Belçika gibi ülkelerin takımlarından transfer teklifleri aldım. Ancak burayı tercih ettim. Çünkü burada yakın arkadaşlarım vardı. Galatasaray’da oynayan Aurelien Chedjou benim yakın arkadaşım. O da beni Türkiye’ye gelmem için ikna etti. Amerika’da birlikte tatil yaparken sürekli Türkiye’den ve ülkedeki futbola karşı olumlu atmosferden bahsetti. Sonrasında 1461 Trabzon’dan gelen teklifi kabul ettim. Başta benim için geri adım gibi görülse de sonrasında bu kararım yerinde olduğunu anladım. Başta Türkiye’deki futbola adaptasyon sorunu yaşadım ama bunu kısa sürede aştım. Sonrasında da süper ligde forma giyme şansı buldum.” dedi.

“FUTBOL ANLAYIŞIM SÜPER LİGE DAHA UYGUN”

Trabzonspor’a transfer olmanın kendisini son derece mutlu ettiğini vurgulayan Akakpo, “Kısa sürede 3 farklı takımda farklı partnerle oynamak durumunda kaldım. Ancak buna adapte oldum. Benim futbol anlayışım süper lige daha uygun. Süper ligde daha hızlı karar verip, oynamalısınız. Futbol anlamında buna uyum sağladığımı düşünüyorum.” diye konuştu.

Tamamı için:http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...D=19266#Icerik
        Mustafa Yumlu.

Yorum

• işte akakpo neden Trabzonsporun pahalı transfer yapmaması gerektiğine çok çok iyi bir örnek. Bizim takımımız her zaman için kendini aşmayan oyuncular bulmalıdır.
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• maliyet açısından belki evet ama hedefimiz şampiyonluksa yeterli güveni verdigini düşünmüyorum
            ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be :)
            Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Arkadaş 2 gol attı diye kendini futbolcu ilan etti buda.
              9 # Osvaldo'

Yorum

• Adam Tonya'lı değil Togo'lu diye başarılı olmasından rahatsız olanlar var, ilginç...
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• Tonyalı değil egoistim. Nefes alabiliyorum diye de kendimi Superman ilan etmem.
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İzlemedeyim yürümeden uçmayalım hayırlısı olsun.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Akakpo'ya kurban olun kurban!
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

• hahahasha yürümeden uçmayalım ulan sanki stoperlerin puyolla ramos da konuşuyosun sakallı aykutoviç ve şabanoviç senin defansın her türlü iyidir hatta douglas akokpo defansı bence süper olur.

Yorum

• Şu an takımın 1 numaralı defans oyuncusudur, seneye yanına akıllı iyi birini alırsanız direk 11 yazarsınız.Yumlu,Aykut bunlarıda çevre vilayetlerin takımlarına verebiliriz.
                          DOZER CEMİL

Yorum

• Takımda görünce mutlu olduğum iki oyuncu vardı. Birincisi Akakpo ikincisi Ramazan. Ramazanı ibb li oyuncu bitirdi, Akakpo'yu da Mr.Topsakal

Yorum

• Yokluğun bir yara, bir yenilgi şikebahçe maçında oynaman dileği ile...
                              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Serge Akakpo

Şu adamı nasıl beğeniyorsunuz anlamak gerçekten güç. Ne özelliği var bu adamın benim göremediğim inanın çok merak ediyorum

Sözleşmesini falan uzatıp başımıza yeni bir bela almayalım

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 19.05.2016, 20:21.
                                . .
                                . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                                . .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim