"Yattığım yerden 800'ü indiriyorum" göbeği bu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Nasıl uyduruyorsunuz. Adam belli ki hırsından topu yemişTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bu çok iyiydi yaİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl uyduruyorsunuz. Adam belli ki hırsından topu yemiş
Yorum
-
bence kaleyi alırİlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeklif varsa hemen satılmalı ve Harun tekin gibi lig tecrübesi olan alternatif bir kaleci alınmalı
Yorum
-
Onur gibi bir kova kaledeyken bu vatandaşın göbek büyütüp yattığı yerden 800 bin alıp sırıtması adil değil. Acilen kaleye geçmeli . Unutmadan Zeki > Bosingwa.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkına bir daha bu adam kaleye geçsin falan yazmayın... Ne mesleğine saygısı var, ne kendine...
[ATTACH]14806[/ATTACH]En son Oruç tarafından düzenlendi; 06.12.2017, 20:55.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
kucagina gelen ortayi alamadigin icin kizardim normalde, lakin sayende yedigimiz gol yüzünden takim uyandi ve farkli aldik maci
yani tesekkürler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
-
Oynadığı bütün maçlarda öyle. Ayaklarına hakim. Hoca olsam böyle bir kaleci isterim.İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçın rahatlığından sanırım, pas yaparken acayip soğukkanlıydı. bizim bekler bile öyle klas pas yapamıyor defanstaTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
bjk'li Cordoba geldi aklima, süper yapardi bu isleri.İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynadığı bütün maçlarda öyle. Ayaklarına hakim. Hoca olsam böyle bir kaleci isterim.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum