Estaban Onurdan iyi bir kaleci olduğunu gösterdi bana göre golde yapabileceği hiçbirşey yok.Rakip frikik kullanırken bir Onura bakılsın birde Estebana kaleciliğin farkı anlaşılır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kendisi ile ilgili hiç bir problemim yok. sıkıntısız, normal bir kaleci. ama kendisine güzelleme yapmak için Onuru kullanılmasına acayip sinirleniyorum. Kardeşim bir kaide var ; Onur bu ligin en iyi kalecilerinden biri, tartışmaya lüzum yok.Farklı kafalarda bir futbol izleyicisiyseniz farkedemezsiniz tabii ki ama gerçeğin kendisi bu.
Bugün Okay'ın kaybetmesiyle yenilen gol sizin için suçlunun tek kişi olduğu goldür ki gerçekten de öyle. Ama telafi edilemez zannediyorsunuz ki yanılıyorsunuz. Onur senelerce bu şekilde pozisyon kurtardı ama SENELERCE. şahsının öyle hayvani bir hızı var ki pozisyon olmadan topu aldığı için farkedilmiyor sıradan bir şey gibi zannediliyor. Ama bugünkü golde Okayın hatasından ziyade beni hüzünlere boğan şey estebanın aldığı vahşet gibi pozisyon oldu. size Onurdan daha fazla güven veren şey buysa başka tabii. Kalenin yerini bilmeden açılmış adeta.
Esteban topla ilişkisi iyi olduğu için size güven veriyormuş gibi gözükebilir ki, büyük aldatmaca
Kalecide bulunması gereken temel özelliklerinin çoğu oldukça düşük birisi.
Yorum
-
Bİlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEstaban Onurdan iyi bir kaleci olduğunu gösterdi bana göre golde yapabileceği hiçbirşey yok.Rakip frikik kullanırken bir Onura bakılsın birde Estebana kaleciliğin farkı anlaşılır.
Yorum
-
resim aldatmaca.sanki dersin beyazlı topu orta sahadan aldı kaleci ile karşı karşıyta kaldı.İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendisi ile ilgili hiç bir problemim yok. sıkıntısız, normal bir kaleci. ama kendisine güzelleme yapmak için Onuru kullanılmasına acayip sinirleniyorum. Kardeşim bir kaide var ; Onur bu ligin en iyi kalecilerinden biri, tartışmaya lüzum yok.Farklı kafalarda bir futbol izleyicisiyseniz farkedemezsiniz tabii ki ama gerçeğin kendisi bu.
Bugün Okay'ın kaybetmesiyle yenilen gol sizin için suçlunun tek kişi olduğu goldür ki gerçekten de öyle. Ama telafi edilemez zannediyorsunuz ki yanılıyorsunuz. Onur senelerce bu şekilde pozisyon kurtardı ama SENELERCE. şahsının öyle hayvani bir hızı var ki pozisyon olmadan topu aldığı için farkedilmiyor sıradan bir şey gibi zannediliyor. Ama bugünkü golde Okayın hatasından ziyade beni hüzünlere boğan şey estebanın aldığı vahşet gibi pozisyon oldu. size Onurdan daha fazla güven veren şey buysa başka tabii. Kalenin yerini bilmeden açılmış adeta.
[ATTACH]14115[/ATTACH]
Esteban topla ilişkisi iyi olduğu için size güven veriyormuş gibi gözükebilir ki, büyük aldatmaca
Kalecide bulunması gereken temel özelliklerinin çoğu oldukça düşük birisi.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Yan toplarda tehlikeli çikişlar yapti ama toplara dokundu, kalesinde beklemedi. Onur ile ilgili en sorunlardan biri bu. Yan toplar kabus oluyor. Bütün yük savunmaya biniyor. Mesela fener maçinda karşi karşiya pozisyondan çok yan top savunacağiz. Ne olacak bilmiyorum.
Fofana'nin attiği golü çikaracak bir kaleci yok o kadar da değil. Adam en ideal yerden kaleci ile karşiya karşiya kaldi. Sola yakin dursa yakin direğe vururdu rakip. Çok rahat bir pozisyondu. Hani onur'un yapabileceği bir şey yok dediğiniz gollerden.En son artvints tarafından düzenlendi; 14.08.2017, 18:14.
Yorum
-
Adamın yaranması için kelebek olup havada asılı kalması lazım belki o zaman güven verir.
Herif taa 5-6 sene evvel üst üste 2 sene Avrupa liginde çeyrek final oynamış hem de tüm maçlarda kalesini korumuş kalitede az mı?
Kaleci için tam olgunluk çağında verim alabileceğimiz zamanlarında 5-6 yıl takıma hizmet edebilir.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Pek katılmıyorum. Bursa maçı her ne kadar bizim için bir şey ifade etmiyor gibi göstermeye çalışsak da aslında önemliydi ve çok kötü iki gol yedi. O golleri yemesi hata değil, sonuçta karşı karşıya pozisyonlar ama o pozisyonlardaki hamleleri çok kötü, amatörceydi. Karşı karşıya kalınca kesin yer diyebileceğimiz bir kaleci maalesef.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddiyeti yüksek her maçta iyi oynadi. Seviyesi düşük kupa maçlarinda, oyuncularin erkenden tatile çiktiği maçlarda kötü oynadi.
Bazen bizi şaşırttığı oluyor, o kadar. İzlediğimden hatırladığım kadarıyla Uğurcan çok daha güven veriyordu.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum