Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hala anlamadın bu kova yo bizimkiler nasıl kaleci görebiliyor. Alman 3 liginden Alman kaleci al bundan daha iyi hem ucuz olur. Onuru zorlayacak kaleci onurdan iyi olmalıki kaleci problememiz olmamalı. Formsuz Onurun yerine asla kova gecmemeli
    Şu adamın bir adı var.50 kere sildik mesajını hala kova kova ne kova?

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu adamın bir adı var.50 kere sildik mesajını hala kova kova ne kova?
      Kaleci olarak benim için kova bunda nerde suç adamın isminle de hitap ediyorum Esteban ligin en kötü kalecisi 7 tane gol yemiş birisine kaleci demem
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• adamı ızlemeden takip etmeden bos bos assalayıcı yorum yapmak kısının kendısını komik duruma dusurur.. golyemeyen kaleci yoktur.. orneğin hakan arıkan da bir macta 8 gol yedi ama trabzonsporada kı ortalaması onur recep kıvrak ın cok cok ustunde yani demem oki kalecinin gıol yemesı kotu kalecı oldugunu gostermez bu tur durumlarda onunuzdekı defans blogundan forvete kadar herkesin önemi vardır.. eleştiriye eyvallah hıc kımse bir oyuncuyu sevmek yada begenmek zorunda değil ama trabzonsporun oyuncusunu assagılama yoluna gittiğinizde işler değişir.. siz begensenşzde begenmesenizde bu adam bu takımın kalecisi uslupla adam gibi yapıcı eleştiriler yapmaya calısın
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• şimdi zilina maçını banttan izliyorum.dikkatimi çekti.estabanın ayak tekniği onurdan iyi sanki.uzun mesafeli paslarla oyun kurdu.çoh enteresan
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şimdi zilina maçını banttan izliyorum.dikkatimi çekti.estabanın ayak tekniği onurdan iyi sanki.uzun mesafeli paslarla oyun kurdu.çoh enteresan
            Mesajınıza istinaden yazmıyorum, yanlış anlamayın. Ne zamandır aklımdaydı, görünce paylaşayım dedim.

Uzun zamandır gazetelerde, internette, forumda vb. mecralarda "kaleci" ve "ayakları iyi" kavramlarını bir arada görüyorum. Özellikle geçen sene Bjk'nin kalecisi Fabri için bu konu sıklıkla tartışıldığı için örnekleyebilirim. Süreci yakından takip eden dostlarım "Abi bu takımın kalecisi Fabri'dir, baksana şuna, ne ayak var adamda" diyordu. Gençlerbirliği'nden yediği aptalca golün üstüne Lyon maçında da o harika ayaklarıyla golü hediye etmişti. Ayaklarını övenler, ayaklarına sövenlere dönüşmüştü.

Sanırım Neuer'le gündeme geldi bu mevzu. İşin özünden uzaklaşıp bir moda veya fenomen olunca konular sulanıyor. Kalecinin ayakları mı kötü, önünde dört beş tane defans oyuncusu var, oyunu öyle başlatsın. Yeter ki asli görevini iyi yapsın.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mesajınıza istinaden yazmıyorum, yanlış anlamayın. Ne zamandır aklımdaydı, görünce paylaşayım dedim.

Uzun zamandır gazetelerde, internette, forumda vb. mecralarda "kaleci" ve "ayakları iyi" kavramlarını bir arada görüyorum. Özellikle geçen sene Bjk'nin kalecisi Fabri için bu konu sıklıkla tartışıldığı için örnekleyebilirim. Süreci yakından takip eden dostlarım "Abi bu takımın kalecisi Fabri'dir, baksana şuna, ne ayak var adamda" diyordu. Gençlerbirliği'nden yediği aptalca golün üstüne Lyon maçında da o harika ayaklarıyla golü hediye etmişti. Ayaklarını övenler, ayaklarına sövenlere dönüşmüştü.

Sanırım Neuer'le gündeme geldi bu mevzu. İşin özünden uzaklaşıp bir moda veya fenomen olunca konular sulanıyor. Kalecinin ayakları mı kötü, önünde dört beş tane defans oyuncusu var, oyunu öyle başlatsın. Yeter ki asli görevini iyi yapsın.
              asli görevlerinin yanında ayaklarıda iyi olması lazım kalecilerin.bu moda bir tabir değil.günümüzün futbolu bunu gerektiriyor.

artık stoperlere de baskı yapılıyor günümüzde.senin bu baskıyı kırabilmen için 1 ekstra oyuncu devreye giriyor o da kaleci.önemli bir özellik bu.

artık dikkat ediyorsan eskiden kaleciler sürekli topu ileri şişirirdi.tv den falan bunu çok olağan normal şekilde izliyorduk değil mi?90 lı yıllar.o devir bitti.
              TEKKEBALL

Yorum

• He yani geçmiş yillarda kalecilere baski yapilmiyordu... Forvetler avel avel bakiyordu. Futbol oynanmaya basladigi gunden beri ayni mantikla oynaniyor. Esteban bence de ayaklari iyi bir kaleci ama diger tum kalecilik ozellikleri fersah fersah onurdan düşük. hoş bu hazirlik maclarinda ugur haric ikisinin de performansi dusuktu.

Yorum

• Bizi şampiyonluğa taşıyacak unsurlardan biri,Onur'un yorulduğu yerde alacak formayı ve şampiyonluğa taşıyacak inşallah.
                  • Memento mori

Yorum

• Cok iyi bir top cikardi kalecilerin yüzde doksani o pozisyonda penalti yapardi
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• adamı sevsem de güven veren bir tip değil kaleye gelen iki top var birini aldı içeri diğerine iyi müdahale etti
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Cogu kişi kizacak biliyorum ama Bazı maclarda iddia oynadigini falan düşünsem de Onur'dan daha cok guven veriyor bana.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cogu kişi kizacak biliyorum ama Bazı maclarda iddia oynadigini falan düşünsem de Onur'dan daha cok guven veriyor bana.

kaleyi tutan iki top var birini yedi birine müdahale etti kurtarmadı bak müdahale etti topu çizgiden kuco çıkarttı neyin güveni

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kaleyi tutan iki top var birini yedi birine müdahale etti kurtarmadı bak müdahale etti topu çizgiden kuco çıkarttı neyin güveni
                            Tek maç için konuşmuyorum.

Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Çok kibar çocuk onur'a ayıp olmasın diye kaleyi almaya hiç niyeti yok

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tek maç için konuşmuyorum.

hangi maç için konuşuyorsun renkdaş
                                ne onura sevdalıyım ne estebana önyargılıyım şu sayfada esteban hakkında hiç kötü konuşmadım ama güven veren ilk 11 de olacak bir kaleci de demedim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim