İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kaleci olarak benim için kova bunda nerde suç adamın isminle de hitap ediyorum Esteban ligin en kötü kalecisi 7 tane gol yemiş birisine kaleci dememİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu adamın bir adı var.50 kere sildik mesajını hala kova kova ne kova?Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
adamı ızlemeden takip etmeden bos bos assalayıcı yorum yapmak kısının kendısını komik duruma dusurur.. golyemeyen kaleci yoktur.. orneğin hakan arıkan da bir macta 8 gol yedi ama trabzonsporada kı ortalaması onur recep kıvrak ın cok cok ustunde yani demem oki kalecinin gıol yemesı kotu kalecı oldugunu gostermez bu tur durumlarda onunuzdekı defans blogundan forvete kadar herkesin önemi vardır.. eleştiriye eyvallah hıc kımse bir oyuncuyu sevmek yada begenmek zorunda değil ama trabzonsporun oyuncusunu assagılama yoluna gittiğinizde işler değişir.. siz begensenşzde begenmesenizde bu adam bu takımın kalecisi uslupla adam gibi yapıcı eleştiriler yapmaya calısınTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Mesajınıza istinaden yazmıyorum, yanlış anlamayın. Ne zamandır aklımdaydı, görünce paylaşayım dedim.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi zilina maçını banttan izliyorum.dikkatimi çekti.estabanın ayak tekniği onurdan iyi sanki.uzun mesafeli paslarla oyun kurdu.çoh enteresan
Uzun zamandır gazetelerde, internette, forumda vb. mecralarda "kaleci" ve "ayakları iyi" kavramlarını bir arada görüyorum. Özellikle geçen sene Bjk'nin kalecisi Fabri için bu konu sıklıkla tartışıldığı için örnekleyebilirim. Süreci yakından takip eden dostlarım "Abi bu takımın kalecisi Fabri'dir, baksana şuna, ne ayak var adamda" diyordu. Gençlerbirliği'nden yediği aptalca golün üstüne Lyon maçında da o harika ayaklarıyla golü hediye etmişti. Ayaklarını övenler, ayaklarına sövenlere dönüşmüştü.
Sanırım Neuer'le gündeme geldi bu mevzu. İşin özünden uzaklaşıp bir moda veya fenomen olunca konular sulanıyor. Kalecinin ayakları mı kötü, önünde dört beş tane defans oyuncusu var, oyunu öyle başlatsın. Yeter ki asli görevini iyi yapsın.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
asli görevlerinin yanında ayaklarıda iyi olması lazım kalecilerin.bu moda bir tabir değil.günümüzün futbolu bunu gerektiriyor.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesajınıza istinaden yazmıyorum, yanlış anlamayın. Ne zamandır aklımdaydı, görünce paylaşayım dedim.
Uzun zamandır gazetelerde, internette, forumda vb. mecralarda "kaleci" ve "ayakları iyi" kavramlarını bir arada görüyorum. Özellikle geçen sene Bjk'nin kalecisi Fabri için bu konu sıklıkla tartışıldığı için örnekleyebilirim. Süreci yakından takip eden dostlarım "Abi bu takımın kalecisi Fabri'dir, baksana şuna, ne ayak var adamda" diyordu. Gençlerbirliği'nden yediği aptalca golün üstüne Lyon maçında da o harika ayaklarıyla golü hediye etmişti. Ayaklarını övenler, ayaklarına sövenlere dönüşmüştü.
Sanırım Neuer'le gündeme geldi bu mevzu. İşin özünden uzaklaşıp bir moda veya fenomen olunca konular sulanıyor. Kalecinin ayakları mı kötü, önünde dört beş tane defans oyuncusu var, oyunu öyle başlatsın. Yeter ki asli görevini iyi yapsın.
artık stoperlere de baskı yapılıyor günümüzde.senin bu baskıyı kırabilmen için 1 ekstra oyuncu devreye giriyor o da kaleci.önemli bir özellik bu.
artık dikkat ediyorsan eskiden kaleciler sürekli topu ileri şişirirdi.tv den falan bunu çok olağan normal şekilde izliyorduk değil mi?90 lı yıllar.o devir bitti.TEKKEBALL
Yorum
-
He yani geçmiş yillarda kalecilere baski yapilmiyordu... Forvetler avel avel bakiyordu. Futbol oynanmaya basladigi gunden beri ayni mantikla oynaniyor. Esteban bence de ayaklari iyi bir kaleci ama diger tum kalecilik ozellikleri fersah fersah onurdan düşük. hoş bu hazirlik maclarinda ugur haric ikisinin de performansi dusuktu.
Yorum
-
Cogu kişi kizacak biliyorum ama Bazı maclarda iddia oynadigini falan düşünsem de Onur'dan daha cok guven veriyor bana.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
kaleyi tutan iki top var birini yedi birine müdahale etti kurtarmadı bak müdahale etti topu çizgiden kuco çıkarttı neyin güveniİlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCogu kişi kizacak biliyorum ama Bazı maclarda iddia oynadigini falan düşünsem de Onur'dan daha cok guven veriyor bana.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Tek maç için konuşmuyorum.İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaleyi tutan iki top var birini yedi birine müdahale etti kurtarmadı bak müdahale etti topu çizgiden kuco çıkarttı neyin güveni
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
hangi maç için konuşuyorsun renkdaşİlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek maç için konuşmuyorum.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne onura sevdalıyım ne estebana önyargılıyım şu sayfada esteban hakkında hiç kötü konuşmadım ama güven veren ilk 11 de olacak bir kaleci de demedim...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum