Esteban hiç biz zaman iyi kaleci değildi birde onurun yerine düşünenler vardı nasıl bize karşı oynayan kaleciler haftanın kalecisi oluyorsa oda şansa tutuyor zamanında petkovic mi neydi ondan bile berbat gelmiş geçmiş palyaço en kötü kaleci
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Taraftarı anlamak çok zor.
Daha geçen hafta,buradaki üyelerdne biri Onur'u eleştireyim derken Esteban gibi bir kaleciyi harcıyoruz demişti.
Bulabilseydim,ismini göstermeden paylaşacaktım burada.
Malesef,iyi veya kötü etiketini çok çabuk vuruyoruz kişilere.
Esteban bence de iyi bir kaleci değil, o olacağına,3 kalecimiz de o işi kotarır.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
viktor gantsev, petranovic, nihat, fatih öztürk, metin aktas, esteban alvarado
izledigim en kötü kalecilerimiz
bizim yedigimiz golleri baska takimlar yese amatöre giderdi
jefferson, petkovic gibi kalecileri bu listeye koyamiyorsun bile, okadar zayif yukardakiler
kariyerin sadece 1 sezon vasati gecen tolga zengini kral olarak görüyoruz
rakiplerimize baktinmi ayni zaman diliminde gercekten kötü kaleci diyebilecegim as kaleci gs de hürriyet, fb de serkan kirintili var
8jk bizden beter bu konuda, pancu en iyi kalecileri listesine girebilecek düzeyde
gercekten aci olan altyapimizda ugurcan cakir ve arda akbulut gibi gercekten üst düzey yetenekli cocuklarin önünü bunun gibi birisi tikamasi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
ritim bulmamış bir kaleciyi oynadığı tek tük maçlarla aşırı eleştirmek adil gelmiyor bana. zaten vücut olarak hantal ara verip oynamak çok zorluyor adamı. üst üste oynadığı bir dönem oldu iyi iş çıkarmıştı. yedek kaleci olarak çok tecrübeli biraz yaşlı bir oyuncu bulundurmak daha iyi tercih gibi. formuyla değil tecrübesiyle işi götürmesi lazım.
Yorum
-
Bir kaleci ya iyidir ve güven verir ya da kötüdür ve tedirgin eder. Her maçı takip eden 100 kişiye sorsak 99'u kötü 1'i idare eder der. Uğurcan'ı da izledik geçen sene bunu 100'le çarpar. İkinci kalecimiz Uğurcan, üçüncü kalecimiz Furkan olmalı açık ve net.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
iyice kalcayi sisirmis, prof. futbolcuya hic yakismiyor

agir siklette boks mu yapacak?
estebanin sikleti bu

ben olsam kadro disi birakirim
kendini hazir tutmadigindan kupada o hatayi yapti"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
2010-11 sezonunda onur sakatlandi ve kaleyi tolga devraldi! Tolga yerine genc bir kaleci ya da vasat bir kalecimiz olsaydi o sene o puanlari zor toplardik. Tolga ne maclar cikardi o sene hatirlayaniniz var mi yoksa unuttunuz mu?İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan varken çok gereksiz olur tutulması. Senede 2-3 maç oynayacak diye gerek yok.
Yedek kalecin belki asil kalecin kadar iyi olmak zorunda degil ancak tecrübe ve belirli bir seviye sart. dolayisiyla gelecek sene sampiyonluga oynayacak takimda mutlaka bu seviyde bir kaleciye ihtiyac var.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum