Yan toplarda Onur'dan iyi olması onu Onur'dan daha iyi bir kaleci yapmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
1 maç kötü oynasın okursan daha kötü diye yazarsınız sırf onuru kötülemek için fırsat kolluyor kimileri me çabuk unuttunuz onurum sayesinde aldiklarimiz puanı. Son maçta aynı golü onur yezeydi Onur elestirilirdi. Adam satmak da 1 nr devam . Son maçlarda alvarodo sayesinde maçlardan puan aldık.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Yerim yan toplarını. Sultan o yorumu neye göre söyledi veya ironi mi hâlâ çözemedim.
Lâkin atletik bir kaleci değil Esteban. Bu yüzden de kaleyi hep önde savunuyor. Kalenin yarısı boş gibi hissediyorum. Allah'tan ligimizde beynini kullanan futbolcu sayısı bir elin parmakları kadar da aşırtmalara kurban gitmiyoruz.
Esteban yedeklikten öteye gidemeyecek bir kaleci. Abartıp göklere çıkardığınızda düşmenin etkisi daha sert oluyor.
Gel gelelim son haftalarda iyi bir çıkışı var. Buna da şapka çıkarıp tebrik etmek gerekir. Hepsi bu ...9 # Osvaldo'
Yorum
-
Son haftalarda yükselen performansının etkiside takımın pozisyon vermesine bağlıyorum Onur Kıvrak'tan tek artısı ayakları Onur'dan daha güçlü benim görüşüm ihtiyacımız olan anlarda kötü kalecilik yapmayacaktır iyi yedek olacağını düşünüyorum.''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum