2 golde de hatası olmayabilir. Ama Onur formsuzken bunu değerlendirmesi için bir ekştra göstermesi gerekmezmiydi sizce de? Formayı bulmuşken bırakmamak adına bunu yapabilmeliydi. Başaramadı bence.
Üstelik penaltı bence çok rahat kurtarılabilir bir penaltıydı.
2 golde de hatası olmayabilir. Ama Onur formsuzken bunu değerlendirmesi için bir ekştra göstermesi gerekmezmiydi sizce de? Formayı bulmuşken bırakmamak adına bunu yapabilmeliydi. Başaramadı bence.
Üstelik penaltı bence çok rahat kurtarılabilir bir penaltıydı.
İyi de adama top bile gelmedi.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Zamanında Fatih Öztürk'e kaleci değil demiştik, İbrahim'e kaleci değil demiştik, Zeki Ayvaz'a demiştik. Ben küçükken Metin Aktaş'a da kaleci değil demiştim.
AZ Alkmaar formasıyla 2 kez UEFA'da çeyrek final görmüş bir kaleci.
Söz konusu dönemde 29 Avrupa maçı hepsi 90 dk. olmak üzere kalesinde 26 gol görmüş.
Kesinlikle berbat bir kaleci.
Olmaz olur mu, Meha kurtarılabilecek bir penaltı attı. Ancak kötü bi tesadüf sonucu, Esteban'ın öne çıkması dezavantaj oldu. Çizgide kalsa kesin kurtarırdı ama tabi niye öne çıktı diye laf edemem
Benim asıl laf edeceğim gol 2. goldür, Yumlu iyi kötü adama yetişip hafif bozmuşken kapatabilirdi.
Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
AZ Alkmaar formasıyla 2 kez UEFA'da çeyrek final görmüş bir kaleci.
Söz konusu dönemde 29 Avrupa maçı hepsi 90 dk. olmak üzere kalesinde 26 gol görmüş.
Kesinlikle berbat bir kaleci.
Bak istatistikleri hakkında bir fikrim yoktu, maçta izlediğimi söylüyorum.
Adam Az'de çıktığı 189 maçta 258 gol yemiş 59 clean sheet yapmış. Yani gol yediği 130 maçta 258 gol yemiş. Tam olarak maç başına 2 gol ediyor.
İstatistikten bahsettiğin için açtım baktım ben de. Yani bu herif ya gol yemeyecek ya da en az 2 gol yiyecek. Zaten bizde de 2 golle siftahı yapmış oldu.
Biri de milli takımın banko kalecisi yazmıştı onun da koca bir palavra olduğunu öğrendim şu istatistiklere bakarken. Adam 7 tane dostluk maçında oynamış 4 tane de gold cup denen bi şeyde oynamış. Orada da 11 maçta 16 gol yemiş.
Kesinlikle berbat bir kaleci demiştim ama arttırıyorum berbat ötesi bir kaleci.
Halbuki Onur'umuz öyle mi ya 163 maç 151 gol ve kadronun en değerli adamı.
İstatistik paylaşmadım ben.
Berbat dediğin kaleci 2 kez Avrupa ligi çeyrek finali görmüş.
29 maç ve hepsinde 11'de görev yaparak 90 dakika kaleyi korumuş.
Berbat bir kaleciyle 2 kez çeyrek final gören bir takımın da hakkını vermek lazım.
İstatistik paylaşmadım ben.
Berbat dediğin kaleci 2 kez Avrupa ligi çeyrek finali görmüş.
29 maç ve hepsinde 11'de görev yaparak 90 dakika kaleyi korumuş.
Berbat bir kaleciyle 2 kez çeyrek final gören bir takımın da hakkını vermek lazım.
Avrupa Ligi'nde çeyrek finali açıkçası büyük bir başarı olarak görmüyorum.
Ben izlediğim kaleciyi hiç ama hiç beğenmedim, verileri de facia.
Onur formsuzken keşke Uğurcan'a şans verseydik, o çocuk yetenekli.
Yorum