Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Luis Pedro Cavanda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gs de ya dibi gorecek yada kariyer patlaması yapacak. İyi iş çıkaracağını dusunuyorum

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
    Beşirli/TRABZON

Yorum

• bosingvadan sonra zeki yavru korkusu yaşarken orayı iyi idare ettin yolun acık olsun .
      ersun yanal geldıgı dakıkadan berı cok net sekılde kadroda istemedıgını soylemişti yapacak birşey yok
      61

Yorum

• noluyo bi kilitli bi açık bu başlık
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 1.7 diyorlar öyle bir açıklamamı yapıldı daha fazla edeceğini düşünüyorum serdar azize 4.5 milyon euro vermişler 2.5 3 gibi birşey alırız gibi geliyor
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• "Rüzgar" gibi geçti derler ya. Aynen öyle oldu
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Aldığım bir duyuma göre 2.4m Euro ama ben o kadar olduğunu düşünmüyorum.
              Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• Cavanda'nın transferi taraftarı % 70 % 30 şeklinde ikiye böldü gibi duruyor. % 70'lik kısım iyi ki kurtulduk düşüncesindeyken, % 30'luk kısım GS'de patlama yapacak büyük paralarla Avrupa'ya transfer olacak fikrini savunuyor. Her iki görüş de saygıyı hak ediyor ve neyin ne olacağını şu aşamada bizim bilmemizin mümkünatı yok. Zarar etmememiz önemliydi. Bir sonraki satışından payımız olması bizi artıya geçirir. GS'ye her sene 1 sağbek transfer ediliyor ama sürekli Sabri oynuyor. Bakalım bu tılsım bozulabilecek mi...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kalitesine göre ucuz gitti. Tamam sorunlu bir oyuncu olabilir ama daha fazla kar edebilirdik. Neyse umarım gittiği takımda da sorunlarına(her neyseler) devam eder

Yorum

• Cavanda bu sene gsde iyi oynarsa yüksek paralara avrupaya transfer yapar.Bizde yaptığı sorumsuzluğu gsde yapamaz adamı tekme tokat kapı dışarı vururlar.İho döneminde başıboş bırakıldı ama en azından bu seneki kadroda 1 sene şans verilebilirdi diye düşünüyorum.

Yorum

• 1.70 milyon Euroya başka hiçbir kulübe satamadık mı yani hem de kendisi 850 000 Euro yıllık ücrete razıyken..
                      Bu seneki olaydan sonra Galatasaray'a çöp kutumuzdaki çöpü dahi satsak ben razı gelmem, alışverişi kesmek lazım en azından bir süreliğine...

Bir de sattığımız adamları bizim maçta oynayamaz maddesi koyduralım ki bence etik metik hikaye, çünkü bu tip futbolcular bu maçlarda inanılmaz hırs yapıp bize çok darbe vuruyolar...

Yorum

• Başka takıma gitmeliydi.

Yorum

• Yanlis bir adim oldu, eminim ki gs'de patlama yapcak ve biz de burd ahlanip vahlanacagiz....
                          Dile koly Cavanda'yi en büyük rakibine sat ve yerine Zeki'yi oynat....

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Güle güle Cavanda. Yolun açık olsun
                            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Ersun Yanal'ın takımda istemediği bir oyuncuydu. Doğru bir hamle olarak görüyorum. Oyuncunun bonservisi de gayet normal performansı ortada. Kısaca yönetimi tebrik ediyorum. Yolu açık olsun kenevirci kardeşimizin.

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yanlis bir adim oldu, eminim ki gs'de patlama yapcak ve biz de burd ahlanip vahlanacagiz....
                                Dile koly Cavanda'yi en büyük rakibine sat ve yerine Zeki'yi oynat....

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                                Zeki'den önce transfer gelir oraya.
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim