kalmasını isterdim ama bu saatten sonra zor hem yönetim kullanmak istemiyor hem o kalmak istemiyor gibi bi durum var ortada kalsada fayda gösteremez hem kafa olarak hemde kamp görmedi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Luis Pedro Cavanda
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be :)
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
-
Profesyonel ishayatinda oturulup konusulduktan sonra cözülmeyecek problem yoktur! kaldi ki kalmak istemiyor ya da gönderilmek isteniyor düsüncelerine katilmiyorum! Bu oyuncunun bizde bir sözlesmesi var ve iki tarafta bu sözlesmeye uyuyor, uymak zorunda! Yani trabzonspor oyuncunun parasini yatirmak oyunu da kulübe hizmet etmek zorunda. kaldi ki sayet talibi ciksaydi simdiye kadar coktan satilmisti ancak talibi yok ya da tatminkar bir teklif yok...İlk olarak İbrahim Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalmasını isterdim ama bu saatten sonra zor hem yönetim kullanmak istemiyor hem o kalmak istemiyor gibi bi durum var ortada kalsada fayda gösteremez hem kafa olarak hemde kamp görmedi
Yukarida söyledigim gibi! Avrupadan gelen insanlari türkiyede yasayanlarla bir tutamayiz. Mental ve düsünsel farkliliklari gözardi ederek sadece iliskileri bozariz.
en dogrusu cavandayla oturup konusursun, hocayla konusursun ve olayi bir sekilde cözüme kavusturursun.
bazi duyumlar,takim icinde oyuncularin ona karsi ciplak dolastigindan dolayi tavirlari oldugu yönünde ancak ben bu oyunculari anlamaiyorum. hadi kadinli erkekli ortamlarda ciplaklik problem yaratabilir de bir takimin soyunma odasinda ciplakligi hangi dangalak sorun yapiyor.
sortla ,donla banyo yapan da ileri derecede gerzek ya da ergendir! Hijyen sorununa hic girmiyorum bile. Saunaya, hamama donla, pestemalle, havluyla giren milletin futbolcusundan beklenecek davranis ona gösterilen tepki.
Yorum
-
Habere bak.. Ulan adam kaldirsa Trabzona 3 gün günes dogmaz.
Trabzonun yerel gazeteleri lütfen Trabzonspor hakkinda haber yapmasin.[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
öncelikle kalmasını istedigimi ama kalırsada zorla yürütülen ilişkiden verim alamayacagımızı söyledim yoksa söylediklerinden haberimiz var oyna dersen oynamak zorunda kötü performans sergiledi napıcaksın ? keşke oturulsun konuşulsun bian önce kampa katılsın kendini takıma versin takım sag beki ona emanet etsin ama şuan bunlara çok uzagız.anlatmak istedigim umarım anlaşılmıştır.İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProfesyonel ishayatinda oturulup konusulduktan sonra cözülmeyecek problem yoktur! kaldi ki kalmak istemiyor ya da gönderilmek isteniyor düsüncelerine katilmiyorum! Bu oyuncunun bizde bir sözlesmesi var ve iki tarafta bu sözlesmeye uyuyor, uymak zorunda! Yani trabzonspor oyuncunun parasini yatirmak oyunu da kulübe hizmet etmek zorunda. kaldi ki sayet talibi ciksaydi simdiye kadar coktan satilmisti ancak talibi yok ya da tatminkar bir teklif yok...
Yukarida söyledigim gibi! Avrupadan gelen insanlari türkiyede yasayanlarla bir tutamayiz. Mental ve düsünsel farkliliklari gözardi ederek sadece iliskileri bozariz.
en dogrusu cavandayla oturup konusursun, hocayla konusursun ve olayi bir sekilde cözüme kavusturursun.
bazi duyumlar,takim icinde oyuncularin ona karsi ciplak dolastigindan dolayi tavirlari oldugu yönünde ancak ben bu oyunculari anlamaiyorum. hadi kadinli erkekli ortamlarda ciplaklik problem yaratabilir de bir takimin soyunma odasinda ciplakligi hangi dangalak sorun yapiyor.
sortla ,donla banyo yapan da ileri derecede gerzek ya da ergendir! Hijyen sorununa hic girmiyorum bile. Saunaya, hamama donla, pestemalle, havluyla giren milletin futbolcusundan beklenecek davranis ona gösterilen tepki.ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be :)
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
Yorum
-
kafası kulupde olan bir cavanda trabzonun ısıne yarar taraftarda guzel destek verırse gazada gelip ustunede koyar ama boyle arada derede ne onda pisikoloji kaldı nede bizdeTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
O kadar para veren olsaydı şimdiye 100 kere satılmıştı zaten.İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs cavanda icin linnes'i önermis.
bence direk çin-katar'a 5-6m euro bir bonservise satılıp para kazanılmalı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum