Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Luis Pedro Cavanda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kalmasını isterdim ama bu saatten sonra zor hem yönetim kullanmak istemiyor hem o kalmak istemiyor gibi bi durum var ortada kalsada fayda gösteremez hem kafa olarak hemde kamp görmedi
    ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be :)
    Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak İbrahim Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kalmasını isterdim ama bu saatten sonra zor hem yönetim kullanmak istemiyor hem o kalmak istemiyor gibi bi durum var ortada kalsada fayda gösteremez hem kafa olarak hemde kamp görmedi
      Profesyonel ishayatinda oturulup konusulduktan sonra cözülmeyecek problem yoktur! kaldi ki kalmak istemiyor ya da gönderilmek isteniyor düsüncelerine katilmiyorum! Bu oyuncunun bizde bir sözlesmesi var ve iki tarafta bu sözlesmeye uyuyor, uymak zorunda! Yani trabzonspor oyuncunun parasini yatirmak oyunu da kulübe hizmet etmek zorunda. kaldi ki sayet talibi ciksaydi simdiye kadar coktan satilmisti ancak talibi yok ya da tatminkar bir teklif yok...

Yukarida söyledigim gibi! Avrupadan gelen insanlari türkiyede yasayanlarla bir tutamayiz. Mental ve düsünsel farkliliklari gözardi ederek sadece iliskileri bozariz.
      en dogrusu cavandayla oturup konusursun, hocayla konusursun ve olayi bir sekilde cözüme kavusturursun.
      bazi duyumlar,takim icinde oyuncularin ona karsi ciplak dolastigindan dolayi tavirlari oldugu yönünde ancak ben bu oyunculari anlamaiyorum. hadi kadinli erkekli ortamlarda ciplaklik problem yaratabilir de bir takimin soyunma odasinda ciplakligi hangi dangalak sorun yapiyor.

sortla ,donla banyo yapan da ileri derecede gerzek ya da ergendir! Hijyen sorununa hic girmiyorum bile. Saunaya, hamama donla, pestemalle, havluyla giren milletin futbolcusundan beklenecek davranis ona gösterilen tepki.

Yorum

• İddianın doğru olduğunu zannetmiyorum. Fakat Trabzonspor için yeterli profesyonellik seviyesinde değil. Oyunculuğu da beni memnun etmiyor.

Fakat mahrem konular ile ilgili belden aşağı iftiralar çok ama çok adice.

Yorum

• Habere bak.. Ulan adam kaldirsa Trabzona 3 gün günes dogmaz.

Trabzonun yerel gazeteleri lütfen Trabzonspor hakkinda haber yapmasin.
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• öncelikle kalmasını istedigimi ama kalırsada zorla yürütülen ilişkiden verim alamayacagımızı söyledim yoksa söylediklerinden haberimiz var oyna dersen oynamak zorunda kötü performans sergiledi napıcaksın ? keşke oturulsun konuşulsun bian önce kampa katılsın kendini takıma versin takım sag beki ona emanet etsin ama şuan bunlara çok uzagız.anlatmak istedigim umarım anlaşılmıştır.
            İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Profesyonel ishayatinda oturulup konusulduktan sonra cözülmeyecek problem yoktur! kaldi ki kalmak istemiyor ya da gönderilmek isteniyor düsüncelerine katilmiyorum! Bu oyuncunun bizde bir sözlesmesi var ve iki tarafta bu sözlesmeye uyuyor, uymak zorunda! Yani trabzonspor oyuncunun parasini yatirmak oyunu da kulübe hizmet etmek zorunda. kaldi ki sayet talibi ciksaydi simdiye kadar coktan satilmisti ancak talibi yok ya da tatminkar bir teklif yok...

Yukarida söyledigim gibi! Avrupadan gelen insanlari türkiyede yasayanlarla bir tutamayiz. Mental ve düsünsel farkliliklari gözardi ederek sadece iliskileri bozariz.
            en dogrusu cavandayla oturup konusursun, hocayla konusursun ve olayi bir sekilde cözüme kavusturursun.
            bazi duyumlar,takim icinde oyuncularin ona karsi ciplak dolastigindan dolayi tavirlari oldugu yönünde ancak ben bu oyunculari anlamaiyorum. hadi kadinli erkekli ortamlarda ciplaklik problem yaratabilir de bir takimin soyunma odasinda ciplakligi hangi dangalak sorun yapiyor.

sortla ,donla banyo yapan da ileri derecede gerzek ya da ergendir! Hijyen sorununa hic girmiyorum bile. Saunaya, hamama donla, pestemalle, havluyla giren milletin futbolcusundan beklenecek davranis ona gösterilen tepki.
            ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be :)
            Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• gs cavanda icin linnes'i önermis.

bence direk çin-katar'a 5-6m euro bir bonservise satılıp para kazanılmalı.

Yorum

• Baskanin kolej takimi aciklamasindan sonra oyuncularin cavandayi istemedigi düsüncesi de onaylanmis oldu.
                evet sevgili baskan bu aciklamayla yönetimin kimi oyunculara karsi iltimasli davrandigini da aciklamis oldun.

Yorum

• kafası kulupde olan bir cavanda trabzonun ısıne yarar taraftarda guzel destek verırse gazada gelip ustunede koyar ama boyle arada derede ne onda pisikoloji kaldı nede bizde
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• kamplara alınmayan adamlardan medet ummaya başladıysak sıkıntı var demektir ama yine de her haliyle Zeki olacağına Cavanda olsun daha iyi.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gs cavanda icin linnes'i önermis.

bence direk çin-katar'a 5-6m euro bir bonservise satılıp para kazanılmalı.
                      O kadar para veren olsaydı şimdiye 100 kere satılmıştı zaten.

Yorum

• elimizde patlayan oyunculardan bir tanesi ndoye kampa kalmışken cavanda gelmediyse Ersun hoca kesin kez düşünmüyor demek uygun bir şekilde elden çıkarak bari
                        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• cavanda çok kaliteli bir bek ancak disiplinsiz ise takımı bozacak işler yaparsa ve otoriteyi (teknik adamı) zor duruma düşürürse takımı bozabilir
                          https://www.saltanatmt2.com.tr/
                          https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                          https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• "1 çürük elma bütün elmaları çürütecekse?.."

böyle düşünmeli

Yorum

• lazio da oynadıgı futbolun yüzde birini oynamadı bizde
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Cavanda 1.7 Milyon € diyorlar?
                                Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim