Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Luis Pedro Cavanda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cavanda 1.7 Milyon € diyorlar?
    sattık 1.7'ye. iyi mi yaptık kötü mü bilmiyom.

bu adam kapalı kutu, bu sezon ya gs'nin elinde patlar yada kariyer patlaması yapar.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sattık 1.7'ye. iyi mi yaptık kötü mü bilmiyom.

bu adam kapalı kutu, bu sezon ya gs'nin elinde patlar yada kariyer patlaması yapar.

Colmandan yıllarca beklediğim patlamayı bundan hiç bekleyemeyeceğim kusura bakmasın yolu açık olsun. Ama 2.5'a kitleseydik iyidi
      Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Colmandan yıllarca beklediğim patlamayı bundan hiç bekleyemeyeceğim kusura bakmasın yolu açık olsun. Ama 2.5'a kitleseydik iyidi
        evet buda colman gibi disiplinsiz bir topcu.

gs'de tutması bana görede zor ama tutarsa ciddi üzülürüm.

Yorum

• Aldığımız paraya sattık. Bence çok iyi bir iş yaptı yönetim. Cavanda'nn burda şişirildiği gibi bir piyasası olmadı hiç.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evet buda colman gibi disiplinsiz bir topcu.

gs'de tutması bana görede zor ama tutarsa ciddi üzülürüm.

Bende üzülürüm. Böyle bir ihtimale inanmak istemiyorum. Bence tutmaz orada yaaağğğ xD

Yorum

• Ligdeki rakibine adam kaptırmışsın yıllarca hala satıyorsun neymiş dostlukmuş yönetimin en kabul edilemez yaptığı iş bu olacak gibi görünüyor. Mehmet Ekici'yi de satsınlar tam olsun yarım iş olmaz dimi ama
              Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
              Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
              Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ligdeki rakibine adam kaptırmışsın yıllarca hala satıyorsun neymiş dostlukmuş yönetimin en kabul edilemez yaptığı iş bu olacak gibi görünüyor. Mehmet Ekici'yi de satsınlar tam olsun yarım iş olmaz dimi ama

Bence elden çıkartmaya çalıştığımız adamları satmamızda bir sıkıntı yok. Taksitler çok uzun vadeli olmasın ve sonraki satışa pay maddesi koyalım yeter

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ligdeki rakibine adam kaptırmışsın yıllarca hala satıyorsun neymiş dostlukmuş yönetimin en kabul edilemez yaptığı iş bu olacak gibi görünüyor. Mehmet Ekici'yi de satsınlar tam olsun yarım iş olmaz dimi ama
                  espanyola degilde neden en yakin rakiplerine oyuncu satarlar?

Yorum

• Cavanda'nın tutma ihtimali hiç yok, hele ki İstanbul gibi bir yerde. Şimdi o bar senin bu gece kulübü benim der dolaşır durur.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aldığımız paraya sattık. Bence çok iyi bir iş yaptı yönetim. Cavanda'nn burda şişirildiği gibi bir piyasası olmadı hiç.
                      bence de çok büyük iş yaptık ....

Yorum

• Satılsın da nasıl satılırsa satılsın. Gereksiz iş yapmaz yönetim

50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
                        "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Yolun açık olsun, katkıların için teşekkürler...
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Yolu açık olsun,güzel iş oldu.

Yorum

• Rüzgar gibi geçti.
                              Partilerde başarılar.
                              Teşekkürler.
                              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Futbolculuğun belki olacaktı da adamlığın musade etmedi,
                                ne diyeceğimi bilemiyorum,
                                ister başarılı ol ister olma karışmıyorum
                                yine de emeklerin için teşekkürler.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim