İlk olarak Hakan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Luis Pedro Cavanda
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
fırsatçılık için daha erken. Yedek kalırsa bu hafta beğendik diye mesajlar yazacağız.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu fırsatçıların ağzına sakız ettin ya kendini helal olsun
Yorum
-
O espri yapıldı yalnız daha yaratıcı olmalısınİlk olarak efes61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefırsatçılık için daha erken. Yedek kalırsa bu hafta beğendik diye mesajlar yazacağız.
Yorum
-
Kendi hızına güvendiği için rakibinin hızlanmasına izin veriyor. Karşısında Sercan gibi biraz hızlı bir oyuncu olunca bu durumlara düşüyor. Rakibi karşılarken biraz daha dikkat etmesi lazım. Bırakın gelsin gel hele gel gel diyor sürekli rakiplere.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
yediğimiz 3. golde de nerde olduğuna bir bakalım... kesinlikle mentor lazım bu arkadaşa...İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir pozisyonda net olarak Sercan'ın koşmasına izin verip 3 saniye sonra koşmaya başladı bu özgüven değil saçmalıktır. Sonrasında kayarak sarı kart görmüş oldu zaten.
Psikolojik sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
Adam ne zaman iyi oynadı merak ediyorum?Belki 1-2 maçı vardır.
Çalım atıyormuş! Bana çalım rakip ceza alana yakın lazım, son adamken değil.
Ha canını dişine takan adamlara saydıranlar avatar falan yapar bunu o ayrı
Herkesi kendiniz gibi fırsatçı sanmayın..Keşki iyi oynasada iyi diyebilsek.Ama bir kere large futbolcu.Savaşmayan, oyun ciddiyetinden uzak adamlarla işimiz olmamalı.Ben futbolcunun takıma ne verdiğine bakarım.Bu adam bugüne kadar zarardan başka bir şey vermedi.En son sason tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 21:26.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum