Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Luis Pedro Cavanda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ilk mac sonrasi yorumum mevcuttur burda..Ben bu kadar laubali bu kadar dengesiz bir bek oyuncusu görmedim. .Top ayagindayken savunmada beni afakanlar basiyor..

Yorum

• Vasat bile değil

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Kamu spotu

Alkol ve uyuşturucu kullanımına karşı gençlere büyük örnek

Sanırım yakında tekme tokat dövülerek gönderilecek

Yorum

• 7'ye okuturuz değil mi?

Yorum

• İlk yarının son maçında Kasımpaşa karşısında özellikle 2.yarıda çok etkiliydi.Bursa maçında 2-3 hata yaptı maçın büyük bölümünde topla iyi çıkışlar yaptı.Her maç uçacak değil ya.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yaptığı hatalar değil de birkaç pozisyonda Sercan yanından geçerken sadece seyretti.. Büyük ihtimalle aklı maçta değildi.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Sadi diye hocam olsun şerefsizim ben de kafamı maça vermem oynamam o kadar diyorum. Oyuncu gömmeyi bırakın. Hoca gelsin sonra yine böyle vurdumduymaz oynasın o zaman gömersiniz

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadi diye hocam olsun şerefsizim ben de kafamı maça vermem oynamam o kadar diyorum. Oyuncu gömmeyi bırakın. Hoca gelsin sonra yine böyle vurdumduymaz oynasın o zaman gömersiniz
                  Heh işte benimde anlatmak istediğim bu arkadaş 1 maça gömüp bir maça oyuncu dirilten bir topluluğuz vesselam...
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Cavanda > Constant

Bu kadar vurdumduymaz olunmaz. Bu ne rahatlık

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ilk yarıdaki Gs maçında gerçek Cavanda'yı gösterdi.

O ve sonraki birkaç facia maçtan sonra şampiyonluk yolunda en büyük darbenin sahaiçinde değil saha dışında olduğu idrakine varan ve ülke futbol gerçeğini gören bir Cavanda'nın motivasyon kaybetmiş son hali bu...
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Kayseri maçında attığı deparda 36.1 Km hızla dünyanın en hızlı 3. Futbolcusu seçilmiş.

1. Sırada Robben, 2. Sırada Bale var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• arkadaş bu ayki dergiye verdiği röportajda ''taraftarın coşkusu ve kulübün gücü beni buraya getirdi'' demiş ... peki güzel kardeşim seni geri gönderen sebep nedir ?

Yorum

• bellıkı bırısı uydurmus bunu hani taraftar nerede ??? ben bıle goremıyorum o taraftarı cavanda nerden gormus ??
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bellıkı bırısı uydurmus bunu hani taraftar nerede ??? ben bıle goremıyorum o taraftarı cavanda nerden gormus ??
                              Cavanda'nın ya gözleri görmüyor ya da adam paralel evrende falan yaşıyor.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaş bu ayki dergiye verdiği röportajda ''taraftarın coşkusu ve kulübün gücü beni buraya getirdi'' demiş ... peki güzel kardeşim seni geri gönderen sebep nedir ?
                                Aslında öyle olmadığını anlaması.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim