Ilk mac sonrasi yorumum mevcuttur burda..Ben bu kadar laubali bu kadar dengesiz bir bek oyuncusu görmedim. .Top ayagindayken savunmada beni afakanlar basiyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Luis Pedro Cavanda
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Heh işte benimde anlatmak istediğim bu arkadaş 1 maça gömüp bir maça oyuncu dirilten bir topluluğuz vesselam...İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi diye hocam olsun şerefsizim ben de kafamı maça vermem oynamam o kadar diyorum. Oyuncu gömmeyi bırakın. Hoca gelsin sonra yine böyle vurdumduymaz oynasın o zaman gömersiniz-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
Cavanda > Constant
Bu kadar vurdumduymaz olunmaz. Bu ne rahatlık
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
ilk yarıdaki Gs maçında gerçek Cavanda'yı gösterdi.
O ve sonraki birkaç facia maçtan sonra şampiyonluk yolunda en büyük darbenin sahaiçinde değil saha dışında olduğu idrakine varan ve ülke futbol gerçeğini gören bir Cavanda'nın motivasyon kaybetmiş son hali bu...''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
bellıkı bırısı uydurmus bunu hani taraftar nerede ??? ben bıle goremıyorum o taraftarı cavanda nerden gormus ??Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Cavanda'nın ya gözleri görmüyor ya da adam paralel evrende falan yaşıyor.İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebellıkı bırısı uydurmus bunu hani taraftar nerede ??? ben bıle goremıyorum o taraftarı cavanda nerden gormus ??
Yorum
-
Aslında öyle olmadığını anlaması.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaş bu ayki dergiye verdiği röportajda ''taraftarın coşkusu ve kulübün gücü beni buraya getirdi'' demiş ... peki güzel kardeşim seni geri gönderen sebep nedir ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum