Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Luis Pedro Cavanda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu fırsatçıların ağzına sakız ettin ya kendini helal olsun
    iyi futbolcu bisey demiyorum ama bu kadar gevseklik olmaz ki. surekli pres yiyorsun pas alan yok, o zaman o lanet topa gelisi guzel vuracaksin.kimse bisey demez. gs macindan itibaren surekli ayni seyi yapiyor.

Yorum

• Hastalığından hafta içi antrenmanları kaçırınca toparlayamamış. Sercan mahvetti adamı...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bir bek oyuncusu kendi yarı sahasında bu derece top ile oyalanmaz. Bosingwa'yı izlemeni tavsiye ederim. Nerde ne yaptığını görebilirsin.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Çok kötüydü. Sercan kendini Messi sandı.

Yorum

• Yorum

• yapılan en iyi transfer arada hata yapabilir takımda o kadar gitmesi gereknler varken bu adam hata yapmış çok mu
              https://www.saltanatmt2.com.tr/
              https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
              https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu fırsatçıların ağzına sakız ettin ya kendini helal olsun
                fırsatçılık için daha erken. Yedek kalırsa bu hafta beğendik diye mesajlar yazacağız.

Yorum

• İlk olarak efes61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fırsatçılık için daha erken. Yedek kalırsa bu hafta beğendik diye mesajlar yazacağız.
                  O espri yapıldı yalnız daha yaratıcı olmalısın

Yorum

• Kendi hızına güvendiği için rakibinin hızlanmasına izin veriyor. Karşısında Sercan gibi biraz hızlı bir oyuncu olunca bu durumlara düşüyor. Rakibi karşılarken biraz daha dikkat etmesi lazım. Bırakın gelsin gel hele gel gel diyor sürekli rakiplere.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bir pozisyonda net olarak Sercan'ın koşmasına izin verip 3 saniye sonra koşmaya başladı bu özgüven değil saçmalıktır. Sonrasında kayarak sarı kart görmüş oldu zaten.

Psikolojik sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.
                      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir pozisyonda net olarak Sercan'ın koşmasına izin verip 3 saniye sonra koşmaya başladı bu özgüven değil saçmalıktır. Sonrasında kayarak sarı kart görmüş oldu zaten.

Psikolojik sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.
                        yediğimiz 3. golde de nerde olduğuna bir bakalım... kesinlikle mentor lazım bu arkadaşa...

Yorum

• Adam ne zaman iyi oynadı merak ediyorum?Belki 1-2 maçı vardır.
                          Çalım atıyormuş! Bana çalım rakip ceza alana yakın lazım, son adamken değil.
                          Ha canını dişine takan adamlara saydıranlar avatar falan yapar bunu o ayrı

Herkesi kendiniz gibi fırsatçı sanmayın..Keşki iyi oynasada iyi diyebilsek.Ama bir kere large futbolcu.Savaşmayan, oyun ciddiyetinden uzak adamlarla işimiz olmamalı.Ben futbolcunun takıma ne verdiğine bakarım.Bu adam bugüne kadar zarardan başka bir şey vermedi.
                          En son sason tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 21:26.

Yorum

• lazio bu adami niye gonderdi diyorduk ama her gecen hafta niyesini bize anlatmaya calisiyor..bu hizla bu teknikle bir futbolcu bu kadar nasil kotu oynar aklim almiyor.bilerek yapiyor demeye de dilim varmiyor..

Yorum

• Saçmaladı.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim