Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Luis Pedro Cavanda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geri dönmeyişlerini ben de fark ettim ancak çok da kötü oynamadı bence

Yorum

• Luis Pedro Cavanda

Mümkünse afrikanın akdenize kıyısı olan ülkelerin dışından futbolcu almayalım. Bu kadar laubalilik olmaz.

Loading %61..

Yorum

• Savunmada bu kadar savruk adam görmedim ben, bu adamın gerçekten Euro 2016'ya gideceğine inanan var mı?

Yorum

• avrupa sampiyonasindan sonra turnuvanin en iyisi olsa bile satilmali tipki constant gibi umursamaz bekte oynayan adam bu kadar vurdumduymaz olamaz

Yorum

• bu tip adamlar takıma göre oynar takım iyiyse iyi kötüyse salla başı al maaşı afrikalı futbolcuların geneli böyle

hoş bizim takımda onur hariç herkes salla başı al maaşı

adam bi bakıyor yusuf öbür yana bakıyor özer ne gerek var şimdi koşmaya diyor

mbia geldiğinde ilk performansı nasıldı

cavanda nın ilk dönemki performası nasıldı ortam bozulunca iştah kalmaz

paranın hatırına bi yere kadar dayanır bi yerden sonra para da kurtarmaz
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• ortama uyum sağlayanlardan. seneye kesinlikle ihtiyacımız var.

Yorum

• Savruk. Fazla rahat ama düzeltebilir. Tıpkı ilk maçlarinda olduğu gibi.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Sağ bekte harcanıyor sağ açık oynaması lazım savunma ile işi olmamalı

Yorum

• Onur ikinci yarı başlamadan uzun uzun konuştu. Sanırım risk al falan gibilerinden bir şey söyledi. İlk yarı ile ikinci yarı siyah ile beyaz gibi. top sürdüğü zaman iyice yüklenebiliyoruz. Bek desteğine ihtiyacımız olacak bu sezon. Umarım kafasını futbola verip toparlanır.
                    Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                    (Dozer) Cemil Usta
                    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Yahu adamda da suc yok fazla.Topu ileri tasiyamayan takimda oynuyor mecburen risk aliyor topu kaybediyor fazla yuklenildigini dusunuyorum.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kalenin dibinde artislik yapma.
                        Gelir alırlar ayağından görürsün dünya kaç bucak.

Yorum

• bence kafada bitirmiş trabzonsporu.rölantide oynadı.

eğer bir oyuncu kafada bazı şeyleri bitirmişse onunla en az zarar edecek şekilde yollar ayrılmalı.çine mine 4-5 milyona satılabilir.
                          TEKKEBALL

Yorum

• Bindirmesi gereken yerde ortasahanin ortasinda takiliyor...Buna bel bağlanıp hicbir sey olmaz..1 2 ne verirlerse itelesinler yoksa adami kahreder...

Yorum

• Verimsiz ve istikrarsız tüm futbolcularla vedalaşmak gerek.

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu adamda da suc yok fazla.Topu ileri tasiyamayan takimda oynuyor mecburen risk aliyor topu kaybediyor fazla yuklenildigini dusunuyorum.
                                Ben de aynı şeyi duşunuyorum...dun akşam çok da kotu değildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim