Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Luis Pedro Cavanda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık sevmiyorum seni sütoğlan.

Yorum

• Dün akşam gayet iyiydi hatda dikkat etdim bir kaç tane deli koşu yaptı bomboş koridor önü atın bana uçıyım diye ama özer dengesizi illa topu sıkışdıracak!!
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Önünde savunmaya yardım edecek bir futbolu oynaması lazım. Cavanda'nın kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum.
        .

Yorum

• Cavanda kötü futbolcu değil ama diğer afrikalıkarda olan hastalık var "laubalilik"

Loading %61..

Yorum

• final paslarını atamıyor saçmalıyor.

Yorum

• İyi bir takım oyununun en iyi oyuncularından olacaktır. (Parası yattığı sürece)

Yorum

• Bazen sapıtıyon haberin olsun
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Kanadında iki adam bomboş dururken bile geriye koşmuyor adam, savunma anlayışı gerçekten biraz enteresan.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kanadında iki adam bomboş dururken bile geriye koşmuyor adam, savunma anlayışı gerçekten biraz enteresan.
                    Kanadındaki iki adam kimdiki?
                    Akhisar'ın hemen hemen tüm atakları Cavanda'nın kanadından geldi.Sol tarafta iki adamımızdan bir tane olgun atak gelmezken Cavanda tek başına birşeyler yapmaya çalıştı ve etkili olduda.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Şu adamın çevresinde paslaşabileceği birkaç tane aklı başında topçu olsa deli top oynayacak. Ben bu takımda artık Özet ve Erkan'ı izlemem istemiyorum. Yeter artık yeter!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Sağ açıkta daha faydalı olabilir zaten açıkta oynayacak 1 tane bile adamımız yok.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu adam koşarken ne kadar hızlıysa pas atmada o kadar yavaş
                          Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Constant'tan daha vurdumduymaz. Bek oyuncusuysan risk almayacaksın. Top kaybediyor aheste aheste geri geliyor. Açık oynamalı bek olmaz

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak ismail0100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu adam koşarken ne kadar hızlıysa pas atmada o kadar yavaş
                              Pas konusunda sıkıntı çekmesinin nedeni etrafındaki oyuncuların pasın ne olduğunu bilmemeleri.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• iyi bir takımın iyi oyuncusu olabilir şu an kafa yapısı kötü
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim