Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aspor'da bugün bjk gündeminde diyordu. Üstelik Trabzonspor yönetimi bjk ile görüşmesine, ya da menejerinin görüşmesine izin verdi denilerek. Bu doğruysa yönetimin büyük rezilliği. O zaman sahada hakeme küfrü çeker sizi yalnız bırakır, bjk'nin maçına gider, foto çektirir...
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben giderse yurtdışına gideceğini düşünüyorum, bu çocuk salak değil.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• hem kendi geleceği için hem kulüp çıkarı için yeni sözleşme imzalamalı..

isterse gider düşüncesi bile yanlış..nereye gidiyor öyle..bu çocukta karakter var..

siz bu kulübü basamak olarak görürseniz oda öyle görür..

yapılması gereken konuşup ikna etmek..avrupadan bir teklif geldiğinde ben gitmek istiyorum dediğinde sana her türlü kolaylığı sağlarız..yurtiçi kesinlikle olmaz..senin bu noktalara gelmende bu kulübün de etkisini unutmadan karar ver..
        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzon, 24 yaşındaki yıldıza yeni sözleşme teklif edecek. Sözleşmesinde "7 milyon 500 bin dolara serbest kalır" maddesi bulunan Okay Yokuşlu'ya 250 bin ile 500 bin euro arasında zam yapılacak. Okay'ın menajeri Batur Altıparmak, "5 takımla görüşüyoruz ama son kararı kendisi verecek" dedi.

Trabzonspor sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali bulunan ve sözleşmesinde, "7 milyon 500 bin dolara serbest kalır" maddesi bulunan Okay Yokuşlu'nun kalması için harekete geçti. Yönetim kurulunun 24 yaşındaki ön liberonun yıllık aldığı 1 milyon 300 bin euro'luk ücrette iyileştirme önereceği ve sözleşmesindeki serbest kalır maddesini daha üst bir rakama çekmeye çalışacağı ifade edildi. Gelecek sezonki takım yapılanmasındaki Okay'ın önemli rol üstlenmesi gerektiğini planlayan yönetimin, kart cezası nedeniyle Bursaspor maçında oynamayacak futbolcuyla kısa süre içerisinde masaya oturması bekleniyor. Okay'a yeni sözleşme için 250 ila 500 bin euro arasında fiyat artışı teklif edilebileceği öğrenildi.

SADECE YURT DIŞINI KAPSIYOR
            Okay'ın menajeri Batur Altıparmak, Fotomaç'a yaptığı açıklamada, genç ön liberoyla ilgilenen 5 kulübün olduğunu söyledi. Altıparmak, Okay'ın sözleşmesindeki serbest kalır maddesinin sadece yurt dışından gelen teklifler için geçerli olduğunu belirterek, "Sezon sonu itibariyle masaya oturacağız. Görüşeceğimiz kulüpler netlik kazandıktan sonra bir ayrılma ihtimali var. Almanya, Fransa, İtalya ve İspanya'dan bazı takımlar ilgileniyor. Biz 15 yaşından beri ailesiyle planlama yapıyoruz. Bu planlamada 23-25 yaş arasında Avrupa'ya gitme hedefi vardı. Geçen sene sözleşmesini uzattık, eğer uzatmasak bu sezon serbest kalıyordu. Sözleşmeyi uzatırken sadece yurt dışında geçerli olmak şartıyla maddeyi koydurduk. Bu, Trabzonspor için çok faydalı bir antlaşmaydı" ifadesini kullandı.

RESMİ TEKLİF YOK AMA TEMAS VAR
            Altıparmak, Trabzon'un yeni bir sözleşme teklif etmesi durumunda bunun değerlendirilebileceğini de vurgulayarak, "Ancak bu konuda kararı Okay verecek. Eğer o isterse oturup konuşulur. Ama fırsat varken ve iyi bir takım olursa yurt dışını denemek istiyor. 5 takım ilgileniyor şu an. Bu 5 kulüp içerisinde iki tanesi üst düzey diyebiliriz. Ama 'resmi bir teklif var' dersek yalan olur. Şu an resmi teklif yok. Sadece temaslarımız bulunuyor" diye konuştu.

Yunus Emre SEL

KAYSERİ'DEN ALINDI
            2015'te Kayserispor'dan 2 milyon euro'ya Trabzonspor'a transfer olan Okay, her geçen gün performansını artırdı. 24 yaşındaki ön libero, geçen yıl 2018'de bitecek sözleşmesini 2020'ye kadar uzattı. Yetenekli oyuncuya 2018-2019'da 1.3 milyon euro, 2019-2020'da ise 1.4 milyon euro ödeneceği açıklanmıştı.

İHTİMALİ BİLE ÜZÜCÜ | MİNİ YORUM - YUNUS EMRE SEL
            Çok isim gitti sonra peşinden, "Keşke gitmeseydi" denilen. Elindeyken değerini bilmeyip, gidince ardından üzülen. Evet, Okay belki değeri bilinmeyen isimler arasında değil ama "Keşke gitmeseydi" denilecek kalitede bir futbolcu. Her geçen gün üzerine koyan, orta sahanın yanı sıra stoperde de rüştünü ispat eden Okay'ın ayrılma ihtimalinin bulunması, Trabzonspor için üzücü. Çünkü hem onun yerini doldurmak, hem de daha fazla kazanabileceğin bir oyuncudan olmak yeni sezon planlamasında da sıkıntı oluşturur. Şu bir gerçek ki, gitse de kalsa da üzerine koyacak ve Türk futbolunda kendisine bir yer edinecektir.

.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yunus Emre Sel'in de dediği gibi:ihtimali bile üzücü.Binbir emek verilerek genç bir yetenek kazanıyorsun.Kadroda istikrar adına takım iskeleti oluşturma adına değerli bir oyuncu ellerinin arasından kayıp gidiyor.Bu İstanbul olursa KAHIR ! Avrupa olursa bir nebze hafifletir ama yine de takım adına büyük kayıp olur.
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• 7.5 milyon €'ya serbest kalır derken en azından bunun yanına sonraki satıştan %20 pay alınma maddesi gibi bir maddeyi koymayı neden akıl edemiyorlar?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yeni sözleşme TL cinsinden ama daha yüksek, 1 yıl Avrupa kupalarında oyna sonra 15'e sat... Yapılması gereken ama bence bu sene gider... Batur açıkça söylemiş zaten...

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni sözleşme TL cinsinden ama daha yüksek, 1 yıl Avrupa kupalarında oyna sonra 15'e sat... Yapılması gereken ama bence bu sene gider... Batur açıkça söylemiş zaten...
                    Bence de gider, 7.5 milyon euro Avrupanın bir çok kulübünün çok rahat bir şekilde verebileceği bir rakam.

Avrupa Ligine gidemiyoruz.Bu çocuğun süper lig dışında kendisini ciddi anlamda gösterebileceği bir yer de yok.Gitmek istemesi normal.Bu saatten sonra yapacak birşey yok.Transfer gerçekleşirse eğer gelecek parayı yeni yapılanmada çok düzgün bir şekilde kullanmamız gerekiyor.
                    En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 11.05.2018, 07:56.

Yorum

• Akhisar'ın gidişiyle Okay'ın gidişi de kesinleşti...

Eğer bu sene Avrupa yapabilseydik, Okay da kalmaya ikna olurdu 1 yıl daha. Şimdi en az iki yıl beklemek zorunda. Gidecektir.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Ben de Yiğit gibi düşünüyorum.
                        Avrupa kupalarına katılamayacak oluşumuz Okay'ın ayrılığını kesinleştirmiştir.
                        Bari serbest kalma maddesinin üzerinde bir bedelle satabilsek diyorum. Tabi böyle enayi bir kulüp var mıdır bilinmez!
                        Okay gibi bir çocuğu Avrupa'dan almaya kalk 15 Milyon gibi fiyat çekerler! Biz bedavaya vereceğiz!
                        Teşekkürler M.USTA!

Yorum

• Okay'ın gideceği kesin de umarım aynı mevkide oynayan Kucka'yı sırf fazla para alıyor diye yok pahasına yollamayız. Yoksa orada büyük sıkıntılar yaşarız.

Yorum

• sozlesmesindeki parayi istanbul takimlarinin verebilecegini dusunmuyorum..bjk yuksek bonservis odeyerek topcu almiyor,hele hele cl'ye gidemeyecek takim icin fiko iki dunya bir araya gelse o parayi vermez.cincon desen uefa kiskacinda,ayrica cl'de oynayacaklari icin para harcayacak olsalar bile daha fazla ses getirecek topcuya parayi gomerler.keza sikebahcede mali durumlar cok iyi degil..bir futbolcuya ozellikle yabanci sinirinin olmadigi bir donemde turk topcusuna o parayi vermezler..
                            umarim avrupa'ya herhangi bir takima gider..okay'in bana gore tek sikintisi bazen inanilmaz derecede kagni gibi hareket etmesi.avrupanin bir cok liginde futbol felaket derecede hizli oynaniyor.okay buna ne kadar ayak uydurabilir gorecegiz..

keske yusuf-abdulkadir-castillo-okay dortlusu etrafinda bir kadro kurabilsek..1-2 sezon basarili olsak bu dordu rekor bonservisler getirirdi.

Yorum

• Çoktan gitti. Yolu açık olsun, İstanbul takımlarından birisine gidecek muhtemelen. Ben kızgın değilim kendisine.

Çünkü hiçbir zaman tutamayacağı sözler vermedi.

Yorum

• Bugüne kadar iyi kötü verdiği emek için teşekkürler. Trabzonspor menfaatleri gereğince bonservisi getirdikten sonra nereye gideceğinin önemi yok.

Dilerim Yusuf, Onazi, Castillo, Burak ve Sosa da bu yaz değerleri karşılığında satılır (Abdulkadir de satılsa itiraz etmem fakat bir sene daha bekleyebilir).
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.05.2018, 09:53.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim