İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Hiç bir zaman büyük futbolcu filan olamaz.Bu kadar ağır oynayan,temposuz ortasaha olmaz. Anca topun arkasında bekleyen ortasıralarda oynayan takımların yıldız topçusu olur..
Topu alıyor,dönüyor,kullanana kadar bi dünya vakit geçiyor...Olmaz.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Onazinin muhteşem enerjisi sayesinde bu Okay rahat hareket ediyordu.İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yeteneksiz geçen sene nasıl o kadar iyi oynadı lan ?
Yorum
-
Kafa topunu yanlış indirip ertesinde golü yediğimiz pozisyon haricinde kötü oynamadı. Takmışlar bazıları yan pas geri pas diye adam sürekli dikine oynadı hatta geriye düşünce uzun top ara pas vs. bile denedi. Hayır bazen öyle tezat yorumlar oluyor ki ben mi yanlış maçı izledim acaba diyorum. Savunma işi öyle ön libero ve geri dörtlüyle olsaydı her takımın işi kolay olurdu. O yüzden bugün Okay takımda en az suç bulduğum isimlerin başında geliyor.
Yorum
-
31.08.2015
İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim yorumum da nazar boncuğu olsun..
şahsen forumdaki arkadaşlar kadar beğenmiyorum Okay'ı..
sorumluluk almıyor
genç yaşına rağmen enerjisi 55-60. dakikadan sonra düşüyor ve güçsüzleşiyor (özer style dönüyor)
şu zamana kadar göze çok çarpmamasının nedeni kesinlikle Mbia dır..
05.10.2015
10.11.2015İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor taraftarının askine ben beğenmiyorum kendisini..ağır, 40. dakikada nefesi tükeniyor (21 yaşında), ileri bölgede üretkenliği yok ve güçsüz...
umarım ben yanlış değerlendiriyorum
11.11.2015İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay'a haddinden fazla mana verip (futbol anlamında), sonrasında acımasızca eleştirmek doğru değil..
Kendi kanaatim hiç bir zaman sıçrama yapamayacağıdır..
Ağır topçu hele ortasahada oynuyor ise ilerlemesi güçtür..
Ozan her ne kadar rüzgara göre şu an eleştiriliyor olsa da gelecek vadetmektedir.
eksik yönleri:
dripling neredeyse yok..
ağır..
hücüm denemelerinde (ver-kaç, defans arkası koşu, kısa mesafe hızlı paslaşma) yok gibi
40 dakikalık enerji...
02.02.2016İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen böyle düşünmüyorum değerli renktaşım..
Almanya'dan 5-6 kez scout ekibi gelip izlemiş Kayseri-milli takımlar ve Trabzonspor da..
Hepsinin kanaati olumsuz..
Ozan çok iyi dripling yeteneğine sahip ben Okay kadar ağır olduğunu düşünmüyorum
08.02.2016İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğerli kardeşim fikirlerine saygım sonsuz lakin ben Kayseri de iken de kendisini beğenmezdim ve transfer zamanında Ozan tercihini savundum hep. Zaman en büyük merhem göreceğiz ilerde kendisi nerelerde olacak..(inşallah sizler haklı çıkarsınız ve iyi bir ön liberomuz olur)
19.12.2016İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuraya not düşeyim : daha önce bu sayfada epey değerlendirme yaptım bu da özeti olsun:
Okay bu hantallığı ile asla Trabzonspor'da oynayacak bir futbolcu olamayacaktır.
Hiçbir zaman taraftarımızın veya kendisini özellikle şişirenlerin beklediği/istediği seviyeye gelemeyecektir.
üşenmeyip tff.org.tr den 17 takımın ön libero ve orta 8 numaralı bölgelerine baktım ve bu adamdan daha ağır olanı görmedim..
Umarım ben yanılırım , ve bizim ihtiyacımızı karşılar...
Dip Not: yerden yere vurduğumuz Soner'i bile Okay'dan daha iyi topçu olduğunu düşünüyorum ( linç edilmeyi göze alarak içimde kalmasını istemedim)
İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorun adana gibi takımlarla oynarken 1 maç iyi oynayan adamı beğenme sorunudur..
sorun tv de 2 dakikalık maç özetlerini izleyip ahkam kesme sorunudur...
Şunu net bir şekilde söyleyeyim bu yıl takımımızın bir çok maçını "canlı" izlemiş biri olarak..
hani o görüntülerden beğenmediğiniz Aytaç varya bu adamdan 5 gömlek iyi top oynadı (buradan Aytaç çok iyi oyuncu anlamı çıkmasın)..
sadece bilin istedim bu adamdan +m.demir+güray dan "yerli" olarak bir beklentiniz olmasın..Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum