Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adam bulunmaz nimettir, kıymeti bilinmeli...
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu adam bulunmaz nimettir, kıymeti bilinmeli...
      Premier ligden yüksek bir teklif gelirse tutamayabiliriz.

Yorum

• Form durumu ve yeteneği için söylenecek söz yok. Sadece şöyle bir ıkıntı var hala, özellikle 70. dk civarı sanırım bir top kaptırdı çalım atarken, ondan sonra dikkat ettim hem yoruldu, hem o kaptırdığı top onu demoralize etti, savunma oyuncularımız topu oyunu yönlendirmesi için ona doğru yöneldiğinde eliyle "bana değil ileriye oynayın" şeklinde işaret etti bir kaç defa. Maçın sonlarına doğru bu oyundan düşüş olayını hallederse çok daha büyük bir oyuncu olacak bana göre.
        "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Benim korkum yaşlanan Selçuk yerine bedelsiz olarak GS'ye transfer olacak olması. Geçen sezon bitmeden sözleşmesinin uzatılması ne kadar doğru bir kararsa, 2 yıl uzatılması da o kadar yanlıştı...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim korkum yaşlanan Selçuk yerine bedelsiz olarak GS'ye transfer olacak olması. Geçen sezon bitmeden sözleşmesinin uzatılması ne kadar doğru bir kararsa, 2 yıl uzatılması da o kadar yanlıştı...
            bu yaz avrupaya gidecek %99
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu yaz avrupaya gidecek %99
              Okay'ın öyle bir hedefi olduğu gerçek ama İstanbul hayatı ve daha yüksek maaş ister istemez kafa karıştırabiliyor. Okay henüz doğru dürüst Avrupa vitrinine çıkmadığından ben şu koşullarda 5 milyon euro bandın çok fazla üzerine çıkacağını düşünmüyorum...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

Okay'ın öyle bir hedefi olduğu gerçek ama İstanbul hayatı ve daha yüksek maaş ister istemez kafa karıştırabiliyor. Okay henüz doğru dürüst Avrupa vitrinine çıkmadığından ben şu koşullarda 5 milyon euro bandın çok fazla üzerine çıkacağını düşünmüyorum...
                okay icin bunun bir önemi varmi
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Okay çok sevdiğim bir oyuncu. Sözleşme imzalamayıp beleşe avrupaya gitse bile gıkım çıkmaz ancak İstanbul için bizi satarsa çok üzülürüm açıkçası
                  Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Okay
                    Yazici Abdulkadir

Hep dusundugum gibi. Bu ortasaha ile 15 yil kafa rahat olur.

İnşallah bu 3 kardesimizde bir yere gitmez. Avrupaya gitmek isteyen varsa topunu oynar Trabzonspor sampiyonlar liginde oynar ve avrupada bu sekilde oynama firsati yakalarlar.
                    TRABZONSPOR

Yorum

Benim korkum yaşlanan Selçuk yerine bedelsiz olarak GS'ye transfer olacak olması. Geçen sezon bitmeden sözleşmesinin uzatılması ne kadar doğru bir kararsa, 2 yıl uzatılması da o kadar yanlıştı...
                      levent nazifoğlu istifa ettikten sonra beyaz tvde canlı yayına bağlanmıştı orda ona türkiyeden almak isteyip alamadıkları oyuncu oldu mu diye sordular. nazifoğluda "sadece ben okayı aradım, okay bana abi kulübümle anlaştım dedi bende daha üstelemedim" demişti.

emin ol akbaba gibi bekliyorlardır sözleşmesinin bitmesini, selçuk gibi yüklü imza parasıyla aklını çelebilirler.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok basit hatalar yapıyor,yapmaması gerektiğini bilerek yapıyor,çok gereksiz yerde çok gereksiz işlere giriyor.Asıl görevini tam yapması gerekir ki,ekstralarına övgü alabilsin.
                        Fizik yapısı gereği,hızı sorun olarak kalacak.
                        Çok hata yapan bence iyi bir oyuncudur çünkü riske giriyor demektir.Bizim uğura bak mesela hiç pas hatası yapmıyordur eminim çünkü yaptığı en iyi iş ileri vurmak.

Yorum

• Beni en çok sevindiren istikrarı. Trabzonspor'dan üste üste her maç iyi oynayan oyuncu görmeyeli baya uzun zaman olmuştu.

Şu savunmayı biraz daha ileri itsek, rakibi sıkıştırıp sağdan soldan baski oluşturacak ortalar yapsak okay ikinci forvet gibi sürekli zorlar ön tarafi, rakibi baskı altına alır. Oyuncuları tam kapasiteyle kullanamıyoruz kurgu iyi olmadığı için. Verimli hücum ve savunma şekillerimiz çok az.

Örneğin sosa kanada çıkmış bekle paslaşmiş orta kesecek, okay'in ceza sahasına koşu yapacak mesafede olmasi lazim. Yusuf ve abdülkadir ceza sahası çevresinde sekecek topu bekleyecek. Stoperler hücumcularla birebir, hızlı bir önlibero kontra atak için önlem almış.

Geometri düzgün olunca ilk ortanin gol olmasına gerek yok. Baskıyı hisseden rakip hata yapar. Atak tekrarlanırsa direnç kırılır. Biz hep aynı hatayi yapıyoruz. Zor bela atak yapıyoruz. Dönüşünde ceza sahası civarında oyunumuz olmuyor. Defans arkada bekliyor. Rakip nefes alınca baskı zayif oluyor.

Kucka kötü top oynuyor, çabuk yoruluyor ama ceza sahası civarına çok fazla giriyor, etkili yerlerde dolaşıyor. Kritik toplar da hep ona geliyor zaten bunlari iyi kullanamiyor sadece. Okay bu enerjisiyle aynı şekil oynasa baya fark yaratır.

Yorum

• yüzümü kara çıkarmadın helal olsun sana.

aynı şey kamil ahmet içinde geçerli .

sen iyi oynamaya başlayınca aramızda ne kadar münafık olduğunu da anlamış olduk
                            En son munzevil tarafından düzenlendi; 07.02.2018, 14:05.
                            “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok hata yapan bence iyi bir oyuncudur çünkü riske giriyor demektir.Bizim uğura bak mesela hiç pas hatası yapmıyordur eminim çünkü yaptığı en iyi iş ileri vurmak.
                              Yapmaması gereken yerde yapıyor bunu,arkasında kademe yokken,kaptıracağı topun bedeli ağır olacak şekilde yapıyor,bu şekilde çok defa gol yedirmiş olmasına rağmen yapıyor,halbuki ne tekniği ne de hızı bunun için yeterli değilken yapıyor.

Opsiyonlu bir şey olsa,tercihi bu yönde yapıyor deriz,aldığınız riskle eşdeğer bir getirisi olmayacaksa o riski almayacaksın,nasıl ki ceza sahası içinde kendine alan yaratmış takım arkadaşın varken kaleye şut en son tercih olmalı,veya kaleciye geri pas atarken kaleye doğru değil,kalecinin topu ıskalama riski varsa ona göre pas atmalı,eğer kendi ceza alanı ve çevresindeysen,arkanda top sende diye rahat olan defans ve kademe yokken,çalıma girmeyeceksin.
                              • Memento mori

Yorum

• Gecen sene de dedik. Bu yil ki performansi da surpriz degil.

Sahip oldugu ve vaadettigi potansiyelle takimin en degerli oyuncusu.
                                #Dik oyna

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim