Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Attığı pas Zeki Yavru'nun Erciyes deplasmanındaki pasından farksız. O gün Zeki Lampard olmuştu Okay da Gerard yaparız ne olmuş yani.

Yorum

• Daha iyi olacak.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• cok agir vav
        yüzünü dönemiyor bile kaleye

kuco - okay ayni oyuncu vs....
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Okay şurayı okuyacağını bilsem sayfalarca methiye dizerim sana da burada önyargılarını set yapmış renktaşlara tek cümle yeterli : Kucka'dan kat be kat daha kalitelisin...
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok beğendim, hele hele Valbuenadan bir top alışı vardı, küçük kardeşinden top alan abi gibiydi
            Top benim ulan der gibiydi. Kalcasini dayayarak aldı topu
            Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dün akşam takımın açık ara en iyisiydi. Damdoy'un yerden önüne (30 metre) bıraktığı topu Oğuzhan bırakınca bjk taraftarı "Ozi 150 milyon len..." diyor.

Helal Okay. Devam!
              Okay yapınca aynısını Zeki'de atiyor diyorlar.
              Ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bazılarına.
              Ağasarlı_61

Yorum

• Okay kötü oyuncu değil. Bunu geçen yılın ikinci yarısında gösterdi ama bu sezon kötü başladı..

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• okay kuckadan daha iyi...
                  .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Defansa yakin olan oyuncunun performansi kötü oluyor. Demek ki oraya başka bir oyuncu gerekiyor. Biraz oyun kuruculuk gerekli. Yaninda okay veya kucka rahat oynarlar.

Yorum

• Dönüşü de pası da Zidane usulüydü. Bu adamın değerini görememek için çok fazla ön yargı gerekiyor, az buz değil.

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        okay kuckadan daha iyi...
                        Bencede.

Yorum

• Zeki de atıyor değil Zeki de 1 kere attığında göklere çıkarıldı. Ceyhun Gülselam da 10 maçta 1-2 kere bu pasları atıyor büyük futbolcu mu oldu?

Ama Okay yine 90 dakika rakibi karşıladığımız maçta övülmeye başlanmış şaşırmıyorum. İçerde Akhisar Osmanlı'ya karşı 10-15 ikili mücadele kaptı mı da tamamdır yine 15 milyonluk topçu seviyelerine çıkarırız.

Yorum

• "15 milyonluk adamımız,kucka dan daha iyi,en değerli Türk oyuncumuz".Bazıları bu dünyaya şanslı geliyor ve sen bunlardan birisin herşeyi yarım yapan adam.

Yorum

• inanılır gibi değilsin!! ramazan övüçün günahı neydi, senin milli takımda ne işin var, kafamda deli sorular..
                              Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• İzlediğimiz en kötü maçını oynadı sahda bir hüseyin çimşir izledik yedeğe çekilme onazi var hala elimizde.

ek olarak hala ramazan diyenler var el insaf açın bakın istatisliklerine gittiğinden beri napmış
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim