Attığı pas Zeki Yavru'nun Erciyes deplasmanındaki pasından farksız. O gün Zeki Lampard olmuştu Okay da Gerard yaparız ne olmuş yani.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Okay şurayı okuyacağını bilsem sayfalarca methiye dizerim sana da burada önyargılarını set yapmış renktaşlara tek cümle yeterli : Kucka'dan kat be kat daha kalitelisin...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Top benim ulan der gibiydi. Kalcasini dayayarak aldı topuİlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok beğendim, hele hele Valbuenadan bir top alışı vardı, küçük kardeşinden top alan abi gibiydi
Ağasarlı_61
Yorum
-
Okay yapınca aynısını Zeki'de atiyor diyorlar.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam takımın açık ara en iyisiydi. Damdoy'un yerden önüne (30 metre) bıraktığı topu Oğuzhan bırakınca bjk taraftarı "Ozi 150 milyon len..." diyor.
Helal Okay. Devam!
Ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bazılarına.Ağasarlı_61
Yorum
-
Zeki de atıyor değil Zeki de 1 kere attığında göklere çıkarıldı. Ceyhun Gülselam da 10 maçta 1-2 kere bu pasları atıyor büyük futbolcu mu oldu?
Ama Okay yine 90 dakika rakibi karşıladığımız maçta övülmeye başlanmış şaşırmıyorum. İçerde Akhisar Osmanlı'ya karşı 10-15 ikili mücadele kaptı mı da tamamdır yine 15 milyonluk topçu seviyelerine çıkarırız.
Yorum
-
İzlediğimiz en kötü maçını oynadı sahda bir hüseyin çimşir izledik yedeğe çekilme onazi var hala elimizde.
ek olarak hala ramazan diyenler var el insaf açın bakın istatisliklerine gittiğinden beri napmışTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum