Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah razı olsun Elif abla. Sana da müteşekkiriz bu durumda
    Estafurullah ççç ççç
    Habu ççç'ler geri gelse nolur
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ..
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Okay Yokuşlu

Eski maaşı:

2017-18 futbol sezonu için 750.000.-EUR garanti ücret ve 10.000. EUR maçbaşı ücreti ödenecek.

Adam senede 30 maçtan fazla oynuyor. Seneyeki maaşı düşmüş olmuş resmen.

Gerçi imza parasını atladım. O zaman dediğim gibi durum olmuyor.
        En son Bera B. tarafından düzenlendi; 09.03.2017, 15:36.

Yorum

• Eh bir tık daha altı olabilir gibiydi. Ama Okay bariz şekilde geleceği olan topçu. Ligde pek eşi yok.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Estafurullah ççç ççç
            Habu ççç'ler geri gelse nolur
            O benim de en büyük özlemim
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Hayırlı olsun. Umarım kendini geliştirmeye devam eder biz de o da mutlu oluruz.

Yorum

• Sözleşmenin 5 yıllık olmamasını kim istemiş bilen var mı ? eğer Okaysa sıkıntı var şimdiden gitmeyi planlayarak iş yapmış. Ha bana kalırsa yabancı kuralı değişmediği sürece gitmiş gitmemiş pek önemli değil

Yorum

• Okay simdi 6 trilyon para mi kazanacak komik ama gülemiyorum

Yorum

• Çok sevindim, şimdi kafa da rahat olduğuna göre yapması gereken oynadığı oyunda temposunu ve kilit pas sayısını biraz daha arttırmak. O mevkide kafa radar gibi olmalı. "Topu kap/ yanındakine ver" yerine en azından iki hamle sonrasını düşünerek oynamalı, 2-3 sene sonra en azından Valencia- Roma - Everton seviyesinde bir oyuncu haline gelmeli. Bu potansiyel fazlasıyla var kendisinde. Hem karakter olarak düzgün birine benziyor, hem de genç oyuncular içinde 1.Lig tecrübesi en çok olan isim. Hayırlı olsun.

Bu arada forumda samimi her renktaşıma sevgim saygım olmakla birlikte, bazı yorumları okuyunca "Kibar Feyzo" filminde umumi helayı görünce "herkes sıçacah köyü poh basacak" diyen tip aklıma geliyor
                    En son oflubektas tarafından düzenlendi; 09.03.2017, 17:01.
                    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• hayirli olsun

dogum gününde kutlu olsun

ins. birkez daha uzatilmasi nasip olur
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sözleşme uzatılmasını pek beklemiyordum ama Okay belli ki futbolun olgunluk çağına adım atmadan ki geçireceği süreci biz de planlamış. Sözleşme de + 2 yıl uzatıldığına göre belli ki daha büyük hedefleri var. Bunu da asla yadırgamam. Rakam konusunda da ciddi bir zam yok bence. Mevcut sözleşmesinde gelecek sezon zaten 750 bin euro garanti + 35 maç oynadığını düşünürsek 350 bin euro maç başı ücreti vardı. Bu da 1.1 milyon euro yapıyor. Yani sadece ilave 200-300 bin euroluk bir zam almış gözüküyor. Eleştirilecek nokta hâla yerli futbolcuya euro üzerinden sözleşme imzalatmamız...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Türkiye liglerinde Okay'ın yaşında olup da onun gelişimine sahip kaç tane oyuncu var?

İsteseydi gelecek sezon çok rahat İstanbul takımlarına gidebilirdi. Takdiri hak ediyor bence.

Yorum

• Hep aynı hataları yapmaktan bıkmıyoruz. Lutfetmiş gibi 3 sene uzatmış, maaşa da zam... seneye takım zirve yapsa, bu adamı nasıl tutacaksın? Selçuk için dedik, yapmaz dediler.. burak için aynı... adamı yetiştirip, piyasaya sürüyorsun, kaçıp gidiyor.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkiye liglerinde Okay'ın yaşında olup da onun gelişimine sahip kaç tane oyuncu var?

İsteseydi gelecek sezon çok rahat İstanbul takımlarına gidebilirdi. Takdiri hak ediyor bence.
                              Ne gelisimi ya okay in gelisimini birakin siz kendinizi gelistirin okay a gelismis diyen antikadir

Yorum

• okaya 1.4 m euroyu normal karsiliyorsak olcayin 1.7si neden günlerce tartışıldı ki

neyse hayırlı olsun ama kısa olmuş sözleşme.
                                LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim