Sözleşmenin 5 yıllık olmamasını kim istemiş bilen var mı ? eğer Okaysa sıkıntı var şimdiden gitmeyi planlayarak iş yapmış. Ha bana kalırsa yabancı kuralı değişmediği sürece gitmiş gitmemiş pek önemli değil
Çok sevindim, şimdi kafa da rahat olduğuna göre yapması gereken oynadığı oyunda temposunu ve kilit pas sayısını biraz daha arttırmak. O mevkide kafa radar gibi olmalı. "Topu kap/ yanındakine ver" yerine en azından iki hamle sonrasını düşünerek oynamalı, 2-3 sene sonra en azından Valencia- Roma - Everton seviyesinde bir oyuncu haline gelmeli. Bu potansiyel fazlasıyla var kendisinde. Hem karakter olarak düzgün birine benziyor, hem de genç oyuncular içinde 1.Lig tecrübesi en çok olan isim. Hayırlı olsun.
Bu arada forumda samimi her renktaşıma sevgim saygım olmakla birlikte, bazı yorumları okuyunca "Kibar Feyzo" filminde umumi helayı görünce "herkes sıçacah köyü poh basacak" diyen tip aklıma geliyor
En son oflubektas tarafından düzenlendi; 09.03.2017, 17:01.
Sözleşme uzatılmasını pek beklemiyordum ama Okay belli ki futbolun olgunluk çağına adım atmadan ki geçireceği süreci biz de planlamış. Sözleşme de + 2 yıl uzatıldığına göre belli ki daha büyük hedefleri var. Bunu da asla yadırgamam. Rakam konusunda da ciddi bir zam yok bence. Mevcut sözleşmesinde gelecek sezon zaten 750 bin euro garanti + 35 maç oynadığını düşünürsek 350 bin euro maç başı ücreti vardı. Bu da 1.1 milyon euro yapıyor. Yani sadece ilave 200-300 bin euroluk bir zam almış gözüküyor. Eleştirilecek nokta hâla yerli futbolcuya euro üzerinden sözleşme imzalatmamız...
Hep aynı hataları yapmaktan bıkmıyoruz. Lutfetmiş gibi 3 sene uzatmış, maaşa da zam... seneye takım zirve yapsa, bu adamı nasıl tutacaksın? Selçuk için dedik, yapmaz dediler.. burak için aynı... adamı yetiştirip, piyasaya sürüyorsun, kaçıp gidiyor.
Yorum