Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cok kisa uzatma olmus

sadece 25 yasina kadar, en azindan 1 yillik opsiyon eklenseydi

denilen gibi 1,4m € olursa son derece makul bence
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Okay'ın sözleşmesi 2018'de bitmiyor muydu? Bence mevcut sözleşmesinin bitiminden itibaren geçerli olacak yeni bir sözleşme yapacağız. Toplamda 4 yıllık olmuş olacak. Mantıklı olan da bu zaten...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Karakter olarak selcuktan 1000 kat ondesin zaten
        Futbol olarak ta 1-2 yila kalmaz onune gecersin.

3 yil sonrasinin sampiyon takiminda, Okay-yazici-ömür seklinde tarih yazacaginiz gunler gelecek...
        TRABZONSPOR

Yorum

• Ayrıca; mutlu yıllar Okay kardeşim
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Okay'ın sözleşmesi 2018'de bitmiyor muydu? Bence mevcut sözleşmesinin bitiminden itibaren geçerli olacak yeni bir sözleşme yapacağız. Toplamda 4 yıllık olmuş olacak. Mantıklı olan da bu zaten...
            Kesin olmamakla birlikte benim çıkarımım öyle değil,
            zaten 1.5 yıl daha bizim oyuncumuzdu,
            2020 ye kadar uzatıldıysa sadece 2 yıl uzatılmış oluyor,
            neyse,
            buna da şükür,
            ben sevindim kendi adıma,güzel ve yerinde hamle oldu,
            Usta başka burda olduğu sürece senelerin önemi olmayacaktır,
            Okay istenilen kıvama gelirse tekrar uzatacaktır,hiç bir yere yollamaz,ikana eder onu.

Bu ara da,
            Doğum günün kutlu olsun Okayım,
            yeni yaşında,yeni sözleşmen ile,
            başarıdan başarıya koşturursun inşallah takımı.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İnşallah ikinci Selçuk İnan olayını yaşamayız.
              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• "Başkanımıza, gelecekte yaşayacağımız başarılarda bana da bir pay sahibi olma hakkını tanıdığı için teşekkür ediyorum"

Okay, Selçuk'un Trabzona geldiği yaşa daha yeni geldi. Bence daha da iyi olacak.

Şu çocuğu Trabzondan evlendirsinler.

Yorum

• Hayırlı olsun.

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun yüreği güzel insanlarla büyük işler başaracağız inşallah.

Yorum

• Resmi imza olmadan inanmam. Atacak imzayı, sonra tebriks diyeceğiz.

edit: atmış adam imzayı
                      En son OFLU tarafından düzenlendi; 09.03.2017, 15:04.
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• oh be bir senedir uzatilsin diyorum...ekicinin kadro dışı kalmasından sonra artık kimse bir tarafını sallaya sallaya gidemez...boşuna demedik kadro dışı kalsın...
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Benim hesap tutmadı Olsun buna da şükür...
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Her yil icin 1.2 m€ ve her yil 200 bin€ imza parasi. Yillik 1.4 m€ iyi sözleşme. Ama neden TL üzerinden yapilmiyor bu sözlesmeler anlamiyorum. IHO döneminde yerli oyuncular TL uzerinden alirdi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim hesap tutmadı Olsun buna da şükür...
                              İkinci yarının başlarında ( Okay'ın performansını görünce) Ahmet Çubukçu hocaya mesaj atmıştım. Okay'ın sözleşmesini uzatın, sonu Ekici gibi olmasın diye . Doğru diye cevap vermişti.
                              Dinledi benim lafımı
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İkinci yarının başlarında ( Okay'ın performansını görünce) Ahmet Çubukçu hocaya mesaj atmıştım. Okay'ın sözleşmesini uzatın, sonu Ekici gibi olmasın diye . Doğru diye cevap vermişti.
                                Dinledi benim lafımı
                                Allah razı olsun Elif abla. Sana da müteşekkiriz bu durumda
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim