Okay için sözleşme konusunda elimizdeki artılardan en önemlileri Ekici'nin mevcut durumu ve gerek Fenerbahçe gerekse de Galatasaray'daki müthiş düşüş ve geleceğin bu iki kulüp açısından da puslu oluşu. Beşiktaş aklını çelmedikçe bizdeki muazzam sinerji de varken kulüpten ayrılması çok anlamsız olur. Açıkçası şu durumda olur da İstanbul'a transfer yaparsa ah vah edecek değilim. Durum herşeyiyle ortada.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
maç boyu anası avradı elden ele dolaşırken bir de dışarıda insanları çekmek zorunda değiller. bizler de iyi bir halt değiliz. taraftarız diye futbolcuları her ortamda kucaktan kucağa alacağımız fikrinden uzaklaşmalıyız.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur'a birlikte taraftarla kavga eden, onlara küfür eden aynı Okay değil miydi?istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
ben de sizin gibi düşünüyorumİlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeleştiriyi hakediyordu
çünkü sallantılı bir performans gösterdiği doğru
ama Okay'da sorun başka
oyunun iki yönü yok bu adamda
ısrarla bu maç Okay'ı takip ettim
ve rakip yarı sahada top almaktan kaçınıyor
kaçak oynuyor rakiplerin arasına saklanıyor
oysa tekniği Onazi'den üstün diye övülen adam bu
top bizdeyken sorumluluk almaması bir yana
sürekli yana oynaması ise cabası
bakın Hamsik röportajında ne demiş
"takımın hakimi, pas alış verişini sağlayan oyuncudur orta saha"
ben bu minvalde yapıyorum eleştirimiTrabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
Katılıyorum. Taraftar haklı/haksız ve futbolcu haklı/haksız tartısına girmeden, aradaki ilişkinin sağlıksızlığı için yazdım.İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç boyu anası avradı elden ele dolaşırken bir de dışarıda insanları çekmek zorunda değiller. bizler de iyi bir halt değiliz. taraftarız diye futbolcuları her ortamda kucaktan kucağa alacağımız fikrinden uzaklaşmalıyız.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
yenile artık şu sözleşmeyi sıkma canımızıhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
şu haliyle methiyeler düzülecek bir oyuncu değil yine gelişme sürecinde topçuları pohpohlama hastalığınız başladı bu adamın bu halinden memnunsanız yıllarca hüseyine neden sövdünüz okayın kendini geliştirmesi lazım çok koşuyor boş koşuyor bana göre top okaya gelince hanginiz rahat rahat maç izliyorsunuz ama mbia ya geldiğinde içi ferehlıyordu insanın saçma sapan bir iş yapmaz diye bu adamlar daha gelişme aşamasında onurdan sonra okayın ismini yazarsan şampiyonluk kadrosuna 6 ay sonra ilk okayın ismini silersin o kadrodan
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum