suanki halleriyle okay tolgay'i cigner cigner tukurur. futbolda dun yok. tolgay da ekici gibi toptan zor ayrilan futbolcu, duzenli oynarsa duzelebilir ama ben guvenemiyorum. boyu da kisa zaten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
tolgay daha kariyerinde hic bir zaman okaydan iyi performans sergilemediİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuanki halleriyle okay tolgay'i cigner cigner tukurur. futbolda dun yok. tolgay da ekici gibi toptan zor ayrilan futbolcu, duzenli oynarsa duzelebilir ama ben guvenemiyorum. boyu da kisa zaten.
hamburgdan nerdeyse kovularak gönderildi
8jk da hic yedeklikden cikamadi
2 maci var iyi performans sergiledigi, napoli ve liverpool maclari
tabii bu maclari herkes izledigi icin markalasdi
genel performansini takip edenler vasat oldugunu görür
ama stili ersun hocanin oyununa cok uygun oldugunu bu gercekler degistirmez
gelirse basarili olabilir ondan, ama okaylan ayni seviyeye cikabilecegini düsünmüyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Okayla Tolgayı karşılaştırmak doğru değil Okay defansif özellikleriyle önliberoya Tolgay ise oyun kurucu rolüyle merkeze daha çok yakışan bir oyuncu.
Tolgay Okay gibi mücadele edemez top çalamaz Okayda Tolgay gibi iyi oyun kuramaz.
Okay ve Tolgay yan yana olabilir birbirlerini tamamlayabilirler.Okayın biraz dayanıklılık ve çabukluk çalışması lazım bunları geliştirirse çok iyi bir önlibero olacak.
Yorum
-
Yahu tolgay olmaz colman olur, colman olmaz Modric olur farketmez.
Kesin olan su ki o bölgeye transfer düsünüldü ve sezon sonu da yapilacaktir. Bencede Onazi gitmez ise Okay yerine olacaktir.
O bölgeye pas yapabilen oyun kurabilen biri lazim oda kesinlikle alinacaktir.
ekleme: mukavelesi kesinlikle uzatilmali.En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 27.02.2017, 00:08....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
şu maçtan sonra beğenmekİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay'ı beğenmeyenler Aytaç'ı izlemek istiyor...
seneyi çöpe atmaktır
ne 6 oynayacak enerjisi var
-bknz. Onazi-
ne 8 oynayacak oyun görüşü ve liderliği
bir Ekici vakası dahaEn son castillo61 tarafından düzenlendi; 03.03.2017, 22:14.
Yorum
-
Mevcut kadroda o pozisyonda oynayabilecek daha iyi birisi varsa o oynar. Olmadığı için Okay alternatifsiz. Çok geçmişe gitmeye gerek yok Selçuk İnan her ne kadar şu an emekli olsa da bizde olduğu dönemde her daim eleştiriliyordu. Sonradan kazandırdıkları ortada...İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu maçtan sonra beğenmek
seneyi çöpe atmaktır
ne 6 oynayacak enerjisi var
-bknz. Onazi-
ne 8 oynayacak oyun görüşü ve liderliği
bir Ekici vakası dahaTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Derhal sözleşmeyi imzalatacaksın.
Benim çok beğendiğim bir oyuncu.
Orta sahada gerek 11 gerek yedek için yeterli bir oyuncu.
Oynadığı oyunda bunu gösteriyor zaten
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildişimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum