İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Tam aksine ben gercekci bir taraftarım.okay yerine veli kavlak bile olsa daha iyi durumda olurduk.cunku okay ne defans ne hücumda iyi degil.bunları gectim.bazı ozellikler vardir gelistirebileceginiz.ama hız bunlardan biri degil.takımın en buyuk sorunu orta sahada.bu yuzden ne defans ne forvet hatti iyi bir performans gosteremiyor
-
Batuhan Altarslan'dan fazlası yok Okay'ın.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerli kimi koyacaksınız alternatif olarak?
Bunu diyen bir özevlat azılısı
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatuhan Altarslan'dan fazlası yok Okay'ın.
Bunu diyen bir özevlat azılısı
Takım kötü, kendini gösteremiyor. Size de kızamıyorum. Mbia ile yan yana oynadığı maçları izleyin bir
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Bence eğer Okay,İrfan Can,Ahmet Çalık tarzı genç futbolcuları potansiyel diye alıyoruz.Ama maalesef onları bu kadar erken yaşlarda transfer edince bize daha toy bir şekilde geliyorlar.Ondan sonra da diyoruz ki bundan bir halt olmaz.Bence böyle potansiyelli futbolcuları almalıyız.Ama daha önce yaptıklarımız gibi değil.Eğer bonservisiyle alacaksak bonservisini aldıktan sonra aldığımız takıma 1-2 sene kiralamamız veya satın alma opsiyonuyla kiralamalıyız.Örnek olarak alacağın futbolcunun bonservis bedeli 4 milyon Euro olsun.2'sini kiralamak için vereceksin,satın almak istersen de 2 milyon Euro daha verir alırım diyeceksin.
Yoksa potansiyeli olan daha nice futbolcu bizde kaybolur gider.(Bu sadece Trabzonspor'un değil oyuncunun da menfaatine.)Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!
Yorum
-
Okay Yokuslu'yu 2 milyon euroya aldığımızı ve daha 22 yaşında olduğunu hatırlatmak isterim. Milli takımda da Terim'in iyi veya kötü sürekli şans verdiği bir isim. En azından kendi aldığımız bonservisini çıkarabilecek bir oyuncu. Yüksek meblağlar olmadıkça sözleşmesi uzatılmalı.
Yorum
-
okayi toplamda 4 milyona aldikİlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay Yokuslu'yu 2 milyon euroya aldığımızı ve daha 22 yaşında olduğunu hatırlatmak isterim. Milli takımda da Terim'in iyi veya kötü sürekli şans verdiği bir isim. En azından kendi aldığımız bonservisini çıkarabilecek bir oyuncu. Yüksek meblağlar olmadıkça sözleşmesi uzatılmalı.
alper bunu gizlemek icin yaninda yollandi
ayrica kardesinin altyapimiza transferinde hurmanin ne kadar extra cukkalidigini bilmek bile istemiyorum
kardes transferi avrupada menajerlerin en cok cepe para indirdigi 1 numarali taktikmis, 11 freunde de okudum
ama okay bence yetenek olarak bu giderlere karsilik verebilen ender transferlerimizden
cocuga daha cok destek olmaliyiz su son esigide gecmesi icin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Topunu oyna koçum. Eksiklerini gider ve işine odaklan.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Adam yıllardır oynuyor bu ligde hala bir sıçrama bekleniyor,
bu zamana kadar bir değişim-gelişim göremediğimiz için umutlar artık iyice azaldı.
Tahminim bu düzeylerde top oynamaya devam eder, üst klasmana çıkması artık daha zor ve o yönde bir işaret de vermiyor zaten.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
selcuk daha yasliydi ve okayin oynadiginin yarisini oynamazdi, sezon basi bir gol atardi sonra yatardiİlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam yıllardır oynuyor bu ligde hala bir sıçrama bekleniyor,
bu zamana kadar bir değişim-gelişim göremediğimiz için umutlar artık iyice azaldı.
Tahminim bu düzeylerde top oynamaya devam eder, üst klasmana çıkması artık daha zor ve o yönde bir işaret de vermiyor zaten.
2010- 2011 de nasil patladigini hep beraber gördük
mehmet topal kac yasinda parladi, ve digerleri..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum