Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biraz dev aynasında görüyorsunuz takımı
    Tam aksine ben gercekci bir taraftarım.okay yerine veli kavlak bile olsa daha iyi durumda olurduk.cunku okay ne defans ne hücumda iyi degil.bunları gectim.bazı ozellikler vardir gelistirebileceginiz.ama hız bunlardan biri degil.takımın en buyuk sorunu orta sahada.bu yuzden ne defans ne forvet hatti iyi bir performans gosteremiyor

Yorum

• Yerli kimi koyacaksınız alternatif olarak?
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yerli kimi koyacaksınız alternatif olarak?
        Batuhan Altarslan'dan fazlası yok Okay'ın.

Bunu diyen bir özevlat azılısı
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Batuhan Altarslan'dan fazlası yok Okay'ın.

Bunu diyen bir özevlat azılısı

Takım kötü, kendini gösteremiyor. Size de kızamıyorum. Mbia ile yan yana oynadığı maçları izleyin bir
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• 17 yaşında Süper Lig'de oynamaya başlayan,öyle böyle 2 yıldır Trabzonspor orta sahasında oynayan milli takım havuzundaki bi çocuk,bari buna sabderin.

Yorum

• Bence eğer Okay,İrfan Can,Ahmet Çalık tarzı genç futbolcuları potansiyel diye alıyoruz.Ama maalesef onları bu kadar erken yaşlarda transfer edince bize daha toy bir şekilde geliyorlar.Ondan sonra da diyoruz ki bundan bir halt olmaz.Bence böyle potansiyelli futbolcuları almalıyız.Ama daha önce yaptıklarımız gibi değil.Eğer bonservisiyle alacaksak bonservisini aldıktan sonra aldığımız takıma 1-2 sene kiralamamız veya satın alma opsiyonuyla kiralamalıyız.Örnek olarak alacağın futbolcunun bonservis bedeli 4 milyon Euro olsun.2'sini kiralamak için vereceksin,satın almak istersen de 2 milyon Euro daha verir alırım diyeceksin.
              Yoksa potansiyeli olan daha nice futbolcu bizde kaybolur gider.(Bu sadece Trabzonspor'un değil oyuncunun da menfaatine.)
              Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

• bu yerli futbolcu kıtlığında sözleşme uzatılmaması büyük bir yanlış olur.
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• Mental sıkıntıları olduğunu düşünmüyorum saha içinde baktığımda da genelde yanlış yerde durmadığını görüyorum. Şut ve pas çalışırsa iyi kesiciliğinin yanında bu özelliklerini de geliştirebilse bizim için çok faydalı olacaktır.

Yorum

• Ben Okay ' dan çok umutluydum ama o umudurm kalmadı açıkçası bir Selçuk olmayacağını hatta Selçuk ' un 1 gömlek altı bile olamayacağını düşünüyorum artık, 18 de tutulması gerekiyor bana göre iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir fazlasını beklemek hayalcilik olur.

Yorum

• Okay Yokuslu'yu 2 milyon euroya aldığımızı ve daha 22 yaşında olduğunu hatırlatmak isterim. Milli takımda da Terim'in iyi veya kötü sürekli şans verdiği bir isim. En azından kendi aldığımız bonservisini çıkarabilecek bir oyuncu. Yüksek meblağlar olmadıkça sözleşmesi uzatılmalı.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Okay Yokuslu'yu 2 milyon euroya aldığımızı ve daha 22 yaşında olduğunu hatırlatmak isterim. Milli takımda da Terim'in iyi veya kötü sürekli şans verdiği bir isim. En azından kendi aldığımız bonservisini çıkarabilecek bir oyuncu. Yüksek meblağlar olmadıkça sözleşmesi uzatılmalı.
                        okayi toplamda 4 milyona aldik
                        alper bunu gizlemek icin yaninda yollandi
                        ayrica kardesinin altyapimiza transferinde hurmanin ne kadar extra cukkalidigini bilmek bile istemiyorum
                        kardes transferi avrupada menajerlerin en cok cepe para indirdigi 1 numarali taktikmis, 11 freunde de okudum

ama okay bence yetenek olarak bu giderlere karsilik verebilen ender transferlerimizden
                        cocuga daha cok destek olmaliyiz su son esigide gecmesi icin
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Topunu oyna koçum. Eksiklerini gider ve işine odaklan.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Arkadaşların yazdığı gibi Okay'ın futbol aklı var. Bu ilerisi için umut verici ama kağnı gibi ağır. Buda o umudun yeşermesini engelliyor.

Loading %61..

Yorum

• Adam yıllardır oynuyor bu ligde hala bir sıçrama bekleniyor,
                              bu zamana kadar bir değişim-gelişim göremediğimiz için umutlar artık iyice azaldı.
                              Tahminim bu düzeylerde top oynamaya devam eder, üst klasmana çıkması artık daha zor ve o yönde bir işaret de vermiyor zaten.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adam yıllardır oynuyor bu ligde hala bir sıçrama bekleniyor,
                                bu zamana kadar bir değişim-gelişim göremediğimiz için umutlar artık iyice azaldı.
                                Tahminim bu düzeylerde top oynamaya devam eder, üst klasmana çıkması artık daha zor ve o yönde bir işaret de vermiyor zaten.
                                selcuk daha yasliydi ve okayin oynadiginin yarisini oynamazdi, sezon basi bir gol atardi sonra yatardi
                                2010- 2011 de nasil patladigini hep beraber gördük

mehmet topal kac yasinda parladi, ve digerleri...
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim