Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yediğimiz golde adamın pozsiyonu ofsat değildi kendisi ise adamdan 1 metre ilerideydi. ona rağmen çaresizlikten elini kaldırıp ofsayt itirazı yaptı ama işin komiği daha kendisinin 2 metre arkasında jurica vardı. çok ağır hantal ve gelşieceğine gerileyen bir oyuncu

Yorum

• Mevkisi ve oynadığı oyun çok göze batmaz ama Okay geleceği açık yararlı bir oyuncu.Beşiktaşda olsaydı çok daha farklı görünürdü,bizim takımımız üzerine koydukça çok daha iyi olacaktır.

Yorum

• Takım şampiyonluğa oynamadıkça sözleşmesi son seneye kalan her oyuncu gidici. Uzatın şu sözleşmeyi...
        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• yillardir gordugumuz sey yonetimin futbolcu tutma konusunda kafasi calismadigi. Biz ne yopmaliyiz forum olarak taraftar olarak gundem olusturmak. Mesela OKAY.... kardes gel sozlesme uzatalim. Geldiginden beri seni 11 se oynatan bir kulup var ve kendini buyuk bir kulupte gelistiriyorsun. Sozlesme uzatmayi dusunuyor musun? Hayir mi? Tamam demekki sen kendini hazir edip istanbula ucacaksin selcuk abin gibi. Kendini MAY tesislerinde ve yedek kulubesinde gelistirmeye devam et. Alternatif bero-yusuf

ha olur da sozlesme yeniliyor. Kaldigi yerden devam eder.

Okay tabiiki bero dan daha gelecek vaad ededen topcu ama su anki sartlarda birbirlerinden ne arti ne eksilwri var abarticak kadar (okay'in hava topu ustunlugu gozardi edilmesede)

yani artik akillanmaliyiz ve yonetime OKAY YOKUSLU sozlesme yenilenmesi acisindan baski kurmaliyiz. Bunu yapmaliyiz

Yorum

• uzatmiyorsa..ya satilsin yada kadro dışı kalsin..Bakalım 1 seen oynamamayi göze aliyormu..yada uzatsin..iyi bir teklif gelince satılması sözü verilsin
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Hep söylüyorum, orta sahadaki ikiliden birisi olarak değil, ikilinin bir arkasında sarkık olarak oynamalı, Busquets gibi.

Merkezde daha verimli. İlk haftalardaki iyi performansı bu yüzdendi. Sistem değişince o da bozuldu.

Beklerin daha iyi olması, Yusuf ve Onazi'nin iyi performans göstermesi, Olcay'ın defansif katkısı vb faktörler birleşince ortasahadaki verimi artacaktır.

Ama Onazi ve Yusuf'un arkasında defansif olarak oynatılmalı, sahayı merkezden görünce daha iyi işler yapıp daha güzel paslar çıkarabiliyor. Aksi takdirde farklı işler yapmaya çalışıp oyununu bozuyor.
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Okay'ın iyi bir futbol zekası olduğunu düşünüyorum ancak kendisini tanımıyor.. Fiziği düşündüklerini yapmasına engel olmasına rağmen olmadık şeyler deniyor hala.. Fiziğine uygun oynaması hem takım yararına hem kendi yararına olacaktır..

Yorum

• güle güle şimdiden senden olmaz

Yorum

• Sonu İbrahim Ege, Adem Koçak ve Soner gibi olmasın diye dua ediyorum.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• cok haksizlik yapiliyor

bu baskiylan kim olsa sahda ezilir
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sonu İbrahim Ege, Adem Koçak ve Soner gibi olmasın diye dua ediyorum.
                        Bu sene sonuna kadar imza attırmazsak Selçuk İnan, Mehmet Ekici gibi olacak.
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sene sonuna kadar imza attırmazsak Selçuk İnan, Mehmet Ekici gibi olacak.
                          Asla bir selçuk olamaz.selcuk'un bir macta attigi ara paslarindan birini bir sezonda atamiyor.cünkü ağııır çok agır ve bu gelistirilebilecek bir ozellik degil.uzatmasinlar sozlesmesini

Yorum

• İlk olarak ensar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Asla bir selçuk olamaz.selcuk'un bir macta attigi ara paslarindan birini bir sezonda atamiyor.cünkü ağııır çok agır ve bu gelistirilebilecek bir ozellik degil.uzatmasinlar sozlesmesini
                            Biraz dev aynasında görüyorsunuz takımı
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Okay'da gelecek görmüyorum.

Bu sezon göstereceği performansa göre sözleşme konusu cüzi miktarlar içerecek şekilde gözden geçirilebilir.

Yoksa uzatılmasına gerek yok. Çok var Okay gibisi.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Okay'da gelecek görmüyorum.

Bu sezon göstereceği performansa göre sözleşme konusu cüzi miktarlar içerecek şekilde gözden geçirilebilir.

Yoksa uzatılmasına gerek yok. Çok var Okay gibisi.
                                Satıp para kazanma taraftarıyım ben de.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim