Hasan batuhan bile her gün üzerine koyarken sen hala akşam cısın.. Yazık seni yetenek diye pazarlarken aç gezenlere
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
aşiri ağir bence de.ama ceyhun gulselam daha iyiydi kesinlikle.bu kendi ekseni etrafindaki dönüşünü bir gunde tamamliyor ve hiç sorumluluk almiyor.topun olduğu yerlerden kaçiyor resmen.bir gel savunmanin önüne top al dimi yok sifir.İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleceyhun gülselamın aynısı.. Hiç bir özelliği yok
şut yok
ağır
pas yok
pozisyon alma geriye yaslandığımız zaman biraz
dir ibling eh işte
yani hiçbir özelliği yok bizde oynaması için keşke gitse
Yorum
-
bizdeki adamların bir kısmı ne yaparsan yap kapasitesi yeteneği belli olup olacağı bu kadar olan olan oyuncular bir kısmı da çok şanssız dönemde geldikleri için kaldıramayacağı yükün altına girmiş olan oyuncular
bence de şuan okay ceyhunda ndaha verimsiz bir oyuncu ama ceyhunun oynadığı kadroyla oynasa daha fazla gelişim sağlayıp daha verimli bir oyuncu olabilirdi...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Okay'ı her zaman destekledim, beğendim, inandım, kendisini geliştirmesini bekledim.Açık konuşmak gerekirse Ünal Karaman fiziği ve tekniğinde bir orta saha çıkacaksa Türk futbolunda bu Okay olur bile dedim.Yok ama olmuyor günümüz teknoloji tembellik ve israf çağında bu şımarık türk futbolcularından bir bok olmaz.Bu adam ne dmc ne amc oynar.Kusura bakmasında kaliiteli amc ve dmc yi bulduktan sonra onları tamamlamak için ben bile mc oynarım.bu kadar değer vermeye değmez.defolsun gitsin.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Aynen doğrudur.İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşme uzatılmalı,
Seneye son senesi ve Ekici ile yaşanan herşey aynen yaşanır.
Yorum
-
Fiziği de tekniği de oyun görüşü de belli bir seviyenin üstünde. Sadece bunları daha doğru kullanmayı öğrenmesi gerekiyor, sadece tecrübeye ve daha çok çalışmaya ihtiyacı var. Bu adam henüz 22 yaşında.
Sözleşmeyi şimdiden uzatmak gerekiyor, sene sonuna kalırsa daha da imzalamaz, sonra çok ah vah ederiz görün bakın.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum