Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kardesim
    Geldigin ilk gunden beri seni seviyor ve destekliyorum.
    Inşallah basarilarin artarak devam edecek
    Sakin, ileride gercekten oldugunda selcuk,egemen,burak,olcan,ekici vs tayfasu gibi olma.
    Onur gibi ol. Bu sekilde daha mutlu ve basarili olacaksin. Efsane olacaksin.
    Unutma...
    TRABZONSPOR

Yorum

• herkes ona kızarken ben ıyı seyler soyluyordum yanılmadıgımı bana gostermesı sahsımı cok mutlu ettı lakın eskı okay bol bol kaleye uzaktan sut denemelerı yapardı ondan hıc esame goremıyoruz belkı taktık meselesıdır
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        herkes ona kızarken ben ıyı seyler soyluyordum yanılmadıgımı bana gostermesı sahsımı cok mutlu ettı lakın eskı okay bol bol kaleye uzaktan sut denemelerı yapardı ondan hıc esame goremıyoruz belkı taktık meselesıdır
        ne acıdan yanılmadınız bir gram yeteneği olmayan tek yaptığı yana ve geriye pas atmak olan okay hakkında merak ettim

Yorum

• bir mac oynamadı o macı kazanamadıgımız gıbı gozumuz onu aradı en azından benım aradı _? yetenegı yok derken sen nasıl bir yetenek arıyorsun ? top kesıyor, kosuyor mucadele edıyor, karsıdan gelken her topda ataga kalkdıgımız her topda okay var pereiranın en cok paylasım yaptıgı oyuncu sen ne arıyorsun bu bolgede oynayan bır oyuncudan ??
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Bazı taraftarlara ayman lazım fazlası gereksiz. Trollük mü yapıyorlar taraftarlık mı anlamak mümkün değil.

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne acıdan yanılmadınız bir gram yeteneği olmayan tek yaptığı yana ve geriye pas atmak olan okay hakkında merak ettim
              Aslında buna cevap bile verilmez ama sen yine de ligin en cok ikili mucadele kazanan orta saha oyuncusuna böyle şeyler deme.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aslında buna cevap bile verilmez ama sen yine de ligin en cok ikili mucadele kazanan orta saha oyuncusuna böyle şeyler deme.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Verme o zaman bu kadar az gol atmamizin yegane sebebi okay in yeteneksizligidir onazi var taş gibi okay gibi siradan oyunculara cok ihtiyac olmamalı

Yorum

Ben sana şöyle bir cevap vereyim. Avatarındaki adam Nba'in en yetenekli oyuncularından birisi. Hatta bana sorarsan en yetenekli 10 oyuncu arasına bile sokarım Carmelo'yu. Ama ne kadar yetenekliyse bir o kadar vurdumduymaz. Hırs denen bir şey yok. Mücadele desen yerlerde. Winner karakteri zaten yok.

Anlatmak istediğim her şey yetenekte bitmiyor. Okay için bazı konularda yeteneksiz diyebilirsin ve buna ben de katılırım. Ama bir futbolcuda olması gereken çoğu şey Okay'da mevcut. Yeteneği de var. Sadece üst düzey değil. Bilmem açıklayıcı olabildim mi ?
                  2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Okay iyidir. Okay candır. Gitmek isteseydi bana göre 3 istanbul takımından birine rahatlıkla gidebilirdi. O kalmayı seçti ve imzayı attı. Umarım uzun yıllar bizde oynar ve performansını artırarak devam eder.

Yorum

Verme o zaman bu kadar az gol atmamizin yegane sebebi okay in yeteneksizligidir onazi var taş gibi okay gibi siradan oyunculara cok ihtiyac olmamalı
                      Okay gibi sıradan,

Yeteneksiz ?

Bu adam mevcut kadronun en değerli oyuncusu.

Yaşı, kalitesi, yeteneği, performansı ve potansiyeli ile takımda daha önde bir oyuncu yok. Belki Okayla birlikte bir iki isim daha sayilabilir.

Bunun aksini iddia etmek için ya futboldan anlamiyor olmak ya da artniyetli olmak gerekir.

Art niyetli olmadigini varsayarak, futboldan ziyade basket yorumlarina ağırlık verdigini gormeyi temenni ediyorum.

Ya da arada sirada ozetler disinda maclarin tamamini izlemeni.

Sonrasinda zaten hemfikir olacagimiza eminim.
                      En son must61 tarafından düzenlendi; 20.03.2017, 02:49.
                      #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben sana şöyle bir cevap vereyim. Avatarındaki adam Nba'in en yetenekli oyuncularından birisi. Hatta bana sorarsan en yetenekli 10 oyuncu arasına bile sokarım Carmelo'yu. Ama ne kadar yetenekliyse bir o kadar vurdumduymaz. Hırs denen bir şey yok. Mücadele desen yerlerde. Winner karakteri zaten yok.

Anlatmak istediğim her şey yetenekte bitmiyor. Okay için bazı konularda yeteneksiz diyebilirsin ve buna ben de katılırım. Ama bir futbolcuda olması gereken çoğu şey Okay'da mevcut. Yeteneği de var. Sadece üst düzey değil. Bilmem açıklayıcı olabildim mi ?
                        Guzel noktaya degindiniz ama bilgi eksikliginiz yuzunden yanlis seyler soyluyor winner degil dediginiz adam lige geldiginden itibaren macin bitimine 5 saniye kala takimini one geciren basketi atma konusunda adet olarak sayıldığında en fazla basaran adam loser dediginiz adam aslinda en winner oyuncu neyse

Okay a gelirsek oyun zekasi inanilmaz kotu isin mucadele kismina kimse bir sey demiyor ama ben tatmin olmuyorum siz oluyorsunuz saygi duyuyorum
                        İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Okay gibi sıradan,

Yeteneksiz ?

Bu adam mevcut kadronun en değerli oyuncusu.

Yaşı, kalitesi, yeteneği, performansı ve potansiyeli ile takımda daha önde bir oyuncu yok. Belki Okayla birlikte bir iki isim daha sayilabilir.

Bunun aksini iddia etmek için ya futboldan anlamiyor olmak ya da artniyetli olmak gerekir.

Art niyetli olmadigini varsayarak, futboldan ziyade basket yorumlarina ağırlık verdigini gormeyi temenni ediyorum.

Ya da arada sirada ozetler disinda maclarin tamamini izlemeni.

Sonrasinda zaten hemfikir olacagimiza eminim.
                        Boyle ucuz hamasetler yapmaya gerek var mi izlemedigim maca yorum yapiyor gibi mi gorunuyorum okay in isin hucum kisminda nasil yetersiz kaldigini her mac sacma sapan yerlerde gereksiz fauller yaparak rakibe duran top sansi verdigini geriye ve yana pas disinda baska meziyeti olmadigini soylemek bu kadar zor olmamali
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 20.03.2017, 06:47.

Yorum

• Bırakın eğlensin çocuk, üstüne gitmeyin fazla.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Guzel noktaya degindiniz ama bilgi eksikliginiz yuzunden yanlis seyler soyluyor winner degil dediginiz adam lige geldiginden itibaren macin bitimine 5 saniye kala takimini one geciren basketi atma konusunda adet olarak sayıldığında en fazla basaran adam loser dediginiz adam aslinda en winner oyuncu neyse

Okay a gelirsek oyun zekasi inanilmaz kotu isin mucadele kismina kimse bir sey demiyor ama ben tatmin olmuyorum siz oluyorsunuz saygi duyuyorum

Boyle ucuz hamasetler yapmaya gerek var mi izlemedigim maca yorum yapiyor gibi mi gorunuyorum okay in isin hucum kisminda nasil yetersiz kaldigini her mac sacma sapan yerlerde gereksiz fauller yaparak rakibe duran top sansi verdigini geriye ve yana pas disinda baska meziyeti olmadigini soylemek bu kadar zor olmamali
                            Bir o kadar da hatta daha fazlasını kaçırıyo son topların özellikle bu sezon bilgi eksikliği yok. Ayrıca maç kazandırmakla winner oyuncu olunmaz.

Son olarak ne demiş majesteleri; " Yetenek maçı kazandırır ama zeka ve takım oyunu şampiyonluğu " .
                            2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Milli maçta harikaydın
                              Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Kurlarım seni
                                Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim