iki tane temiz aldığı topa faul verdi fırat, alan paylaşımında alınacak çok yol var, hep birbirine girdiler, bruma çok karıştırdı oraları.bir iki tane hızlı adam daha olsa yanında daha rahat oynar. pas hataları normaldir, çünkü hucum koşuları gelmedi, fazla zorlayamadılar. ama mehmet topu götürünce okay da öne çıktı çok geriye yaslanmadı böyle bir maça göre.
Son dakikalara doğru yorgunlukla gelen birkaç pas hatası hariç çok iyiydi. Biraz topu yere indirmeye çalıştı ama o dakikalarda artık gerek yoktu, hatalar ondan oldu.
Onun dışında gayet iyiydi.
Hep söylüyorum, bol bol Sergio Busquets izlemeli.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Çalım atana buyur yol senindir diyen, gün geçtikçe kötüye giden bir oyuncudur.
Keşke Mehmet Topal gibi olsa. Umarım olur. Umarım kaybetmeyiz seni.
Siz bu sezon Okay yerine başkasını izliyor olabilirsiniz. Ligin en fazla top kapan oyuncularının başında geliyor Okay. Özellikle rakiple kurduğu vücut temaslarında çok başarılı...
Siz bu sezon Okay yerine başkasını izliyor olabilirsiniz. Ligin en fazla top kapan oyuncularının başında geliyor Okay. Özellikle rakiple kurduğu vücut temaslarında çok başarılı...
Size önerim bu oyuncuyu 70. dakikadan sonra iyi izleyin. Dediklerimi çok sık yapıyor. Çalım atana yol verme, pas hatası, orta saha olan bir futbolcunun profilinden uzak son dakikalara doğru topu akıllıca sürecek ve dağıtacakken ileri şişirme, vurdumduymazlık ve tedirginlik.
Bunlar böyle ama umarım daha iyi olur dediğim gibi. Ben top kapmalarını izlediğim için bize geldiğinde baya bir sevinmiştim tam mehmet topal tarzı diye ama bakıcaz artık önünde daha uzun yıllar var.
Size önerim bu oyuncuyu 70. dakikadan sonra iyi izleyin. Dediklerimi çok sık yapıyor. Çalım atana yol verme, pas hatası, orta saha olan bir futbolcunun profilinden uzak son dakikalara doğru topu akıllıca sürecek ve dağıtacakken ileri şişirme, vurdumduymazlık ve tedirginlik.
Bunlar böyle ama umarım daha iyi olur dediğim gibi. Ben top kapmalarını izlediğim için bize geldiğinde baya bir sevinmiştim tam mehmet topal tarzı diye ama bakıcaz artık önünde daha uzun yıllar var.
Kondisyonu 90 dakikayı çıkaramıyor derseniz katılırım fakat onun dışındaki görüşlerinize katılmıyorum. Okay'ın varlığı orta sahadaki takım direncini arttırmakla beraber ortalamanın üzerinde top tekniği ile pas oyununda sırıtmıyor. Bana göre en büyük sorunu devamlılık ve 90 dakikaya yetmeyen kondisyon...
Kondisyonu 90 dakikayı çıkaramıyor derseniz katılırım fakat onun dışındaki görüşlerinize katılmıyorum. Okay'ın varlığı orta sahadaki takım direncini arttırmakla beraber ortalamanın üzerinde top tekniği ile pas oyununda sırıtmıyor. Bana göre en büyük sorunu devamlılık ve 90 dakikaya yetmeyen kondisyon...
22 yaşında bir oyuncununda kondisyon yakalaması antrenman ve bireysel çalışmalara bağlı tabi. Umarım o da olacak.
Yorum