Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cok iyiydi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yillar once seni fm de daha 16 yasindayken bulup oynatmistim.
      Pisman etmezsin umarim beni
      TRABZONSPOR

Yorum

• iki tane temiz aldığı topa faul verdi fırat, alan paylaşımında alınacak çok yol var, hep birbirine girdiler, bruma çok karıştırdı oraları.bir iki tane hızlı adam daha olsa yanında daha rahat oynar. pas hataları normaldir, çünkü hucum koşuları gelmedi, fazla zorlayamadılar. ama mehmet topu götürünce okay da öne çıktı çok geriye yaslanmadı böyle bir maça göre.

Yorum

• Çok güzel oynadı

Yorum

• Orta sahamızda uzun yıllar vazgeçilmezlerimizden olsun istiyorum.
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Son dakikalara doğru yorgunlukla gelen birkaç pas hatası hariç çok iyiydi. Biraz topu yere indirmeye çalıştı ama o dakikalarda artık gerek yoktu, hatalar ondan oldu.

Onun dışında gayet iyiydi.

Hep söylüyorum, bol bol Sergio Busquets izlemeli.
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İyiydi, Aytaç filan hikaye

Yorum

• Çalım atana buyur yol senindir diyen, gün geçtikçe kötüye giden bir oyuncudur.
                  Keşke Mehmet Topal gibi olsa. Umarım olur. Umarım kaybetmeyiz seni.
                  "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• okay bunu istikrarli sekilde oynamalisin, böyle iste

bu
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Çok başarılıydı,

Mehmet ve Okay,

İkisi bir arada,

Gs'nin tüm orta alanına bedeldi.

Böyle devam,

Bir de lütfen Uğur ağabeyini azıcık dinle ve örnek al.

Yorum

• Hala 90 Dakikayi cikaracak fizik gücü yok ama yinede cok begendim.
                        Sözlesmesi acilen uzatilmali, neyi bekliyoruz?

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çalım atana buyur yol senindir diyen, gün geçtikçe kötüye giden bir oyuncudur.
                          Keşke Mehmet Topal gibi olsa. Umarım olur. Umarım kaybetmeyiz seni.
                          Siz bu sezon Okay yerine başkasını izliyor olabilirsiniz. Ligin en fazla top kapan oyuncularının başında geliyor Okay. Özellikle rakiple kurduğu vücut temaslarında çok başarılı...
                          Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siz bu sezon Okay yerine başkasını izliyor olabilirsiniz. Ligin en fazla top kapan oyuncularının başında geliyor Okay. Özellikle rakiple kurduğu vücut temaslarında çok başarılı...
                            Size önerim bu oyuncuyu 70. dakikadan sonra iyi izleyin. Dediklerimi çok sık yapıyor. Çalım atana yol verme, pas hatası, orta saha olan bir futbolcunun profilinden uzak son dakikalara doğru topu akıllıca sürecek ve dağıtacakken ileri şişirme, vurdumduymazlık ve tedirginlik.
                            Bunlar böyle ama umarım daha iyi olur dediğim gibi. Ben top kapmalarını izlediğim için bize geldiğinde baya bir sevinmiştim tam mehmet topal tarzı diye ama bakıcaz artık önünde daha uzun yıllar var.

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Size önerim bu oyuncuyu 70. dakikadan sonra iyi izleyin. Dediklerimi çok sık yapıyor. Çalım atana yol verme, pas hatası, orta saha olan bir futbolcunun profilinden uzak son dakikalara doğru topu akıllıca sürecek ve dağıtacakken ileri şişirme, vurdumduymazlık ve tedirginlik.
                              Bunlar böyle ama umarım daha iyi olur dediğim gibi. Ben top kapmalarını izlediğim için bize geldiğinde baya bir sevinmiştim tam mehmet topal tarzı diye ama bakıcaz artık önünde daha uzun yıllar var.
                              Kondisyonu 90 dakikayı çıkaramıyor derseniz katılırım fakat onun dışındaki görüşlerinize katılmıyorum. Okay'ın varlığı orta sahadaki takım direncini arttırmakla beraber ortalamanın üzerinde top tekniği ile pas oyununda sırıtmıyor. Bana göre en büyük sorunu devamlılık ve 90 dakikaya yetmeyen kondisyon...
                              Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kondisyonu 90 dakikayı çıkaramıyor derseniz katılırım fakat onun dışındaki görüşlerinize katılmıyorum. Okay'ın varlığı orta sahadaki takım direncini arttırmakla beraber ortalamanın üzerinde top tekniği ile pas oyununda sırıtmıyor. Bana göre en büyük sorunu devamlılık ve 90 dakikaya yetmeyen kondisyon...
                                22 yaşında bir oyuncununda kondisyon yakalaması antrenman ve bireysel çalışmalara bağlı tabi. Umarım o da olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim