Ben isik görmüyorum. .11 topcusu olmaz olursa ancak 5 6.oluruz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Fm oynadigim donemde iyi paraya satmistim seni Okaycan.
Tam hatirlamiyorum ama juventusa 50milyon euro ya mi ne okutmustum seni.
Haa reelde de oyununu begeniyorum o ayri.
Uzun Yillar ortasahamizin en onemli oyuncusu olarak, şanlı klubumuze hizmet edecegine inaniyorum , o ayri.
TRABZONSPORTRABZONSPOR
Yorum
-
Guntekin Onay: Okay kendi takiminda oynamiyor. Ilk mac Kasimpasa ya karsi son dakikada girdi. Diger mac Antep e karsi oynadi zaten onu da kaybettiler. / Ntvspor
Ben bu yuzden Ts li oyuncu oynamasin istiyorum. Oynayacaksa da bari bu mac oynamasin. Kadroya bak, berbat kadro. Hirvatlar fark atacak. Kabak yine bizimkine patlayacak, ezecekler medyada Okay i. Tam kazanmaya baslamisken moralmen cokertecekler ve degersizlestirecekler oyuncumuzu.
Okay kendi takiminda oynamiyormus... Ulan hayatinda 3 İstanbullu haric kac mac izledin ? Senin meslegin bu ama bir halttan anlamadan bilmeden etmeden yorum yapiyorsun. Yapman gereken tek sey mac izlemek bari onu becer, Lig Tv paketin mi yok Guntekin ve diger Ntvspor yorumculari ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Hırvatistan gibi pres gücü yüksek, takım olgusunu oturtmuş ve iyi alan kapatan bir takıma karşı paslarının isabetsiz olması bence normal.
Zaten ben doğru düzgün pas vereni de görmedim maçta. Hem birbirlerini tanımıyorlar hem de heyecandan ayakları birbirine dolanıyor herkesin.
Belki de bu sakarlık sayesinde bir puanı kazandık. Böyle kör dövüşü olunca bizim işimize geliyor.
Okay'ın ise daha çok yol kat etmesi lazım. O boyla çeviklik ve çabukluk kolay değil, bunu mental olarak kapatması lazım. Bu yüzden defansa yakın oynamamalı diyorum. Hücuma dönük oynarsa çoğu kişiden fazla top kapar, alan kapar.
Yorum
-
Ben bugüne kadar sakin baskı anında basit pasla çıkan bir orta saha görmedim milli takımda. Elin İzlandalısı Fini gelse tik tak çıkıyorlar bize karşı bu yillardır böyle. O yüzden pas hatalarına aldırış etmemek lazım .Cabuklaşırsa tek basina toplar yönlendirir takımı. Böyle kalırsa özellikle hücum oyununda yanına biri gerekir her zaman veya stoper arasına girmek zorunda kalır. Yerli oyuncu sıkıntısı varken kadromuzda rahatça bulunabilir."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum