Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben isik görmüyorum. .11 topcusu olmaz olursa ancak 5 6.oluruz..

Yorum

• Fm oynadigim donemde iyi paraya satmistim seni Okaycan.
      Tam hatirlamiyorum ama juventusa 50milyon euro ya mi ne okutmustum seni.

Haa reelde de oyununu begeniyorum o ayri.
      Uzun Yillar ortasahamizin en onemli oyuncusu olarak, şanlı klubumuze hizmet edecegine inaniyorum , o ayri.

TRABZONSPOR
      TRABZONSPOR

Yorum

• Haydi aslan parçası

Yorum

• Guntekin Onay: Okay kendi takiminda oynamiyor. Ilk mac Kasimpasa ya karsi son dakikada girdi. Diger mac Antep e karsi oynadi zaten onu da kaybettiler. / Ntvspor

Ben bu yuzden Ts li oyuncu oynamasin istiyorum. Oynayacaksa da bari bu mac oynamasin. Kadroya bak, berbat kadro. Hirvatlar fark atacak. Kabak yine bizimkine patlayacak, ezecekler medyada Okay i. Tam kazanmaya baslamisken moralmen cokertecekler ve degersizlestirecekler oyuncumuzu.

Okay kendi takiminda oynamiyormus... Ulan hayatinda 3 İstanbullu haric kac mac izledin ? Senin meslegin bu ama bir halttan anlamadan bilmeden etmeden yorum yapiyorsun. Yapman gereken tek sey mac izlemek bari onu becer, Lig Tv paketin mi yok Guntekin ve diger Ntvspor yorumculari ?
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Okay Kasımpaşa maçında ilk 11 çıkmadı mı ne diyor bu Güntekin ?
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Okay iyi bence. Yavaş kaldığı doğrudur ama koruduğu bölge çok geniş.
              Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Kac tane top caldin oglum sen. Ilk 11'de basladigi ilk mac dimi ? Muthis oynuyor buna ragmen

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Şu ana kadar takımın en iyilerinden, maaşallah kadar değmesin

Yorum

• Hırvatistan'ı yedi bitirdi resmen

Yorum

• Iyiydi bugün.

Yorum

• paslar kötüydü. vücut olarak iyi duruyor ama uluslar arası futbolculara göre güçlü değil yeterince. ikili mücadelelerde iyi, akıllı duruyor heyecanını atsın temposunu arttırır. bu maç tempoyu düşürün dedi hoca.

Yorum

• Görevini yaptı, rakibi durdurmada iyiydi, bayağı top kaptı. İnşallah üstüne koyarak devam eder.

Yorum

• İşin savunma yönünü iyi yapıyor. Defansif oynayan takımlar için ideal bir oyuncu. Ama bizim gibi atak oynamaya aday takımlarda oyun hızlanınca aksıyor.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Hırvatistan gibi pres gücü yüksek, takım olgusunu oturtmuş ve iyi alan kapatan bir takıma karşı paslarının isabetsiz olması bence normal.

Zaten ben doğru düzgün pas vereni de görmedim maçta. Hem birbirlerini tanımıyorlar hem de heyecandan ayakları birbirine dolanıyor herkesin.

Belki de bu sakarlık sayesinde bir puanı kazandık. Böyle kör dövüşü olunca bizim işimize geliyor.

Okay'ın ise daha çok yol kat etmesi lazım. O boyla çeviklik ve çabukluk kolay değil, bunu mental olarak kapatması lazım. Bu yüzden defansa yakın oynamamalı diyorum. Hücuma dönük oynarsa çoğu kişiden fazla top kapar, alan kapar.

Yorum

• Ben bugüne kadar sakin baskı anında basit pasla çıkan bir orta saha görmedim milli takımda. Elin İzlandalısı Fini gelse tik tak çıkıyorlar bize karşı bu yillardır böyle. O yüzden pas hatalarına aldırış etmemek lazım .Cabuklaşırsa tek basina toplar yönlendirir takımı. Böyle kalırsa özellikle hücum oyununda yanına biri gerekir her zaman veya stoper arasına girmek zorunda kalır. Yerli oyuncu sıkıntısı varken kadromuzda rahatça bulunabilir.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim