Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uğur Meleke'ye göre dün akşam Türkiye Milli Takımı'nın en iyisi Okay'dı.

Eğer Ömer Toprak niye yok bilmiyorsak, Arda’yı bilmiyorsak, Gökhan-Caner-Hakan-Volkan Demirel hepsi ters yönde gibi geliyorsa size, belki de siz ters...

*

Attila Gökçe ise Okay'ın oyuna sonradan girdiğini (!) yazmış. Ama iyi mücadele etmiş bizimki.

Eğri oturup doğru konuşalım. İyi bir başlangıç yaptık. Kötü anılarla ayrıldığımız Avrupa Şampiyonası’ndan sonra Dünya Kupası elemelerine deplasmanda Hırvatistan...
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 06.09.2016, 11:09.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gördüğüm çoğu kişi Okay'ı övmüş, beğenmiş ve maçın yıldızlarından biri diye lanse etmiş.
      Bence ise dün idare etti, hala daha iyi olabilir diye düşünüyorum,
      Temposu nedense bana yetersiz geliyor şu an için, sahada genellikle durgun gözüküyor ve pas kararlarında çabuk davranamayıp kritik top kayıplarına neden olabiliyor.
      Bilmiyorum benim Okay'dan beklentilerim daha mı yüksek olduğu için böyle görüyorum ama üstüne koyup ilerlemeye devam etmeli, gelişimini sürdürmeli.
      Bazı eksiklikleri bulunuyor ve bunları daha çok çalışarak halledebilir bence.
      Haydi tam gaz çalışmaya devam Okay.
      sorun gökdeniz stili seri futbolculari taraftarimiz emsal aliyor

alisigiz seri hareketlenmelere
      halen oyuncu istedikmi yattara, tekke, gökdeniz, szymek gibi seri futbolcu stili bizim ortak örnek noktamiz

örnekleri ve emsallari bir kenara birakip okay in stilini bir bütün olarak degerlendirirseniz bize neler katip daha neler katabilecegini daha kolay anlarsiniz
      okay Türkiyede oynayan ilk dlp ön libero tam anlamiyla

dünya üzerinde zaten bu stil önlibero cok az varken alisilmasi biraz uzun sürmesini normal karsiliyorum, olacak ins.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sorun gökdeniz stili seri futbolculari taraftarimiz emsal aliyor

alisigiz seri hareketlenmelere
        halen oyuncu istedikmi yattara, tekke, gökdeniz, szymek gibi seri futbolcu stili bizim ortak örnek noktamiz

örnekleri ve emsallari bir kenara birakip okay in stilini bir bütün olarak degerlendirirseniz bize neler katip daha neler katabilecegini daha kolay anlarsiniz
        okay Türkiyede oynayan ilk dlp ön libero tam anlamiyla

dünya üzerinde zaten bu stil önlibero cok az varken alisilmasi biraz uzun sürmesini normal karsiliyorum, olacak ins.
        Bence ön libero da olsa en az bir Mbia kadar hareketli olması gerekiyor. Adam hem geride görevini yapıyor hem de gerektiğinde rakip ceza sahasına kadar gidip gol arıyordu. Örnekleri arttırabiliriz, mesela Melo, Atiba, De Jong (eski günleri), geçmiş zamanlardan Appiah, Aurelio ve tabii ki Szymek tarzı adamlar aklıma geliyor. Hem tempolu atletik, topa gerekli agresif baskıyı akıllıca yapan hem de ileriye gerek paslarıyla gerek çıkışlarıyla yardım eden futbolcular.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Bence ön libero da olsa en az bir Mbia kadar hareketli olması gerekiyor. Adam hem geride görevini yapıyor hem de gerektiğinde rakip ceza sahasına kadar gidip gol arıyordu. Örnekleri arttırabiliriz, mesela Melo, Atiba, De Jong (eski günleri), geçmiş zamanlardan Appiah, Aurelio ve tabii ki Szymek tarzı adamlar aklıma geliyor. Hem tempolu atletik, topa gerekli agresif baskıyı akıllıca yapan hem de ileriye gerek paslarıyla gerek çıkışlarıyla yardım eden futbolcular.
          yine kiyas yapiyorsun
          hemde standart modern ve box to box önliberolarlan

öyle kiyaslayacaksan pirloyla kiyasla

Ünal Karaman

Yorum

• Bekler iki tarafli etkili, aktif olursa pozisyonu ve yaptiklari daha anlamli olur.daha cok taze, bu duzenin arkasinda durulursa okay pozisyonu oynamayi daha iyi ogrenecek, daha kaliteli atak yapabilecegiz.

Yorum

yine kiyas yapiyorsun

Krychowiak diyelim, fiziksel benzerlik, stopere donusebilme bakimindan.

Yorum

yine kiyas yapiyorsun

İlk yazdığım yorumda kıyas yapmamıştım ki, sadece yaptığı hatalardan ve gördüğüm eksikliklerinden bahsetmiştim ve bu eksiklerini de gerekli çalışmaları yaparak giderebileceğinden söylemiştim. Sen futbolcu isimleri verince ben de o bölgede başarıyla görevini yapan "bize yakın" oyuncuların isimlerini verdim fark ettiysen, dünya yıldızlarından örneklere girsem çok daha fazlası var tabii ki, özellikle Avrupa futbolunda.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

İlk yazdığım yorumda kıyas yapmamıştım ki, sadece yaptığı hatalardan ve gördüğüm eksikliklerinden bahsetmiştim ve bu eksiklerini de gerekli çalışmaları yaparak giderebileceğinden söylemiştim. Sen futbolcu isimleri verince ben de o bölgede başarıyla görevini yapan "bize yakın" oyuncuların isimlerini verdim fark ettiysen, dünya yıldızlarından örneklere girsem çok daha fazlası var tabii ki, özellikle Avrupa futbolunda.
                  yokki
                  dünya futbolunda bu stilde bu seviyede oynayan 10- 15 oyuncu var
                  pirlo yu star oldugundan degil bu stil oynayan ilk futbolcu oldugu icin yazdim (bu seviyede)

ondan önce bu stile benzer oynayan beckenbauer vardi, ama o liberoydu

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    güntekin de nasıl uydurmuş hemen kasımpaşa maçında doksanda girmiş, ara sıra oynuyormuş falan. tam balon yorumcu. halbuki fatih terim oyuncular hazır değil dedi. okay bu sebeple oynadı zaten, en iyi hazırlık dönemi geçiren futbolculardan.
                    besiktas haric hiçbir takımı tanımaz sadece besiktaslı oyuncuları över besiktas yenilince sinir harbinde olur bu yüzüne yansır.torpil sayesinde bulundugu yere gelmiştir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uğur Meleke'ye göre dün akşam Türkiye Milli Takımı'nın en iyisi Okay'dı.

Eğer Ömer Toprak niye yok bilmiyorsak, Arda’yı bilmiyorsak, Gökhan-Caner-Hakan-Volkan Demirel hepsi ters yönde gibi geliyorsa size, belki de siz ters...

*

Attila Gökçe ise Okay'ın oyuna sonradan girdiğini (!) yazmış. Ama iyi mücadele etmiş bizimki.

http://www.milliyet.com.tr/attila-go...-yazar-yazisi/
                      Ya şu Atilla Gökçe denen dinozora da hep uyuz olmuşumdur zaten.

Yıllarca bu işle geçinen, sözde "spor yorumcusu"nun köşe yazısındaki hataya bak arkadaş!

Bir de bu adamlar bu ülkede "otorite" oluyor ya, gel de çıldırma.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• okay dün müthiş iş çıkardı kim ne derse desin bırakın su güntekin onay atilla gökçe gibi fanatikleri bosverin okumayın.

Yorum

• Okay'in tavani yuksek.
                          Allah vergisi fizigini bu sene faha iyi kullanmaya basladi. Bunda Ersun Yanl'in fiziksel idmanlarinin buyuk rolu var.
                          Simdi topla olan teknigini artirmaya sira geldi.
                          Bence 1-2 seneye en az Atiba seviyesinde bir oyuncu olacak.
                          Daha cok calisir ve isterse Atiba'dan da iyi bir oyuncu olur.
                          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                          You'll Never Walk Alone...
                          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Okay'in tavani yuksek.
                            Allah vergisi fizigini bu sene faha iyi kullanmaya basladi. Bunda Ersun Yanl'in fiziksel idmanlarinin buyuk rolu var.
                            Simdi topla olan teknigini artirmaya sira geldi.
                            Bence 1-2 seneye en az Atiba seviyesinde bir oyuncu olacak.
                            Daha cok calisir ve isterse Atiba'dan da iyi bir oyuncu olur.
                            atiba dan ayakları çok iyi tek eksigi hız oda olsa zaten bayernde oynar bu saatten sonra oda düzelmez.cok iyi yerlere gelecek elimizde tutmamız lazım.

Yorum

• geçen yıla göre çok daha akıcı oynuyor. yaşı da gelişmeye çok uygun.

Yorum

• Her maç böyle basit oynarsa istediğimiz kıvama gelir.
                                https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim