Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kendisi futbolcu filan değil bunu görmekte zor değil ben bunu bir kaç ay önce farkettim çok bariz yani bu cocuktan OLMAZ

Yorum

• Hayretle okuyorum yazılanları. Bugünkü maçı izleyemedim. Özete baktım, Ramazan övülmüş mesela. En az 2-3 pozisyon gözüme çarptı 4-5 dakikalık özette topla koşup rakibe veriyor topu. Oyunda kıvılcım çaktığı anlar oluyor ama yaptığı hatalar direk gol pozisyonu. Ramazan Okay'ın gömlek üstü falan yazmışlar.

Bu adam yanında Mbia varken herkes çok iyi diyordu, birden çöpün çöpü konumuna soktunuz. Yanında iyi bir adam varken daha iyi olacaktır, kaldı ki daha ne oynadığı bile belli değil. Ben inanmıyorum ki Hami hocanın maçtan önce görev paylaşımı yaptırdığını. Sen sen sen orta saha, siz ikiniz kanat, cardozo sen de forvetsin hadi bakalım dik oynayın diyerek gönderiyor büyük ihtimal. O kadar sistem vs derken, sisteme uyabilecek birkaç oyuncundan biri Okay bence. Sezon başında Cavanda da gayet iyi oynuyordu ne oldu bu adamlara, hepsi mi çöp? Sorun bu adamlarda değil. Kolay harcamayın.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Sıkıntıları karşısında Okay Yokuşlu umursamazlığı versin Allah herkese...

Yorum

• Berbat.

Yorum

• Gençliğine yazık. Futbolu bırak şimdiden, daha iyi bir karar olur senin adına.
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Stoperlerden daha kazma.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• satış opsiyonlu kiralık verilsin. vukcevic gelsin, tip boy aynı ama futbol oynuyor o adam. o da bu hale gelirse başka sorun olduğuna inanırım.

Yorum

• Bu adama çok kızıyorum ama takımın haliyle bağlantılı performansı. Ne kadar yetenekli olursan ol ortasaha gibi bir mevkide, bu kadar rezil bir kadroda, maça konsantre olmak zor. O saçma sapan pas hatalarını buna bağlıyorum. Seneye yeni bir şansı hak ediyor ama kesinlikle kendine çeki düzen vermelidir.

Yorum

• Madem büyük takımız diyoruz bu kadar yeteneksiz adamlari barindirmayacagiz o zaman..

Hiz var mi yok..

Sut var mi yok..

Teknik var mi idare eder..

Sorumluluk alir mi sıfır sorumluluk.

Yedekte dursun falan diyordum ama yedeklerde dahi durmasin..

Yorum

• Bu çocuktan futbolcu hariç herşey olur.

Yorum

• Kayseri'ye verinde bi işe yarasın bari.
                        DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şuraya not düşeyim : daha önce bu sayfada epey değerlendirme yaptım bu da özeti olsun:
                          Okay bu hantallığı ile asla Trabzonspor'da oynayacak bir futbolcu olamayacaktır.
                          Hiçbir zaman taraftarımızın veya kendisini özellikle şişirenlerin beklediği/istediği seviyeye gelemeyecektir.
                          üşenmeyip tff.org.tr den 17 takımın ön libero ve orta 8 numaralı bölgelerine baktım ve bu adamdan daha ağır olanı görmedim..
                          Umarım ben yanılırım , ve bizim ihtiyacımızı karşılar...
                          Dip Not: yerden yere vurduğumuz Soner'i bile Okay'dan daha iyi topçu olduğunu düşünüyorum ( linç edilmeyi göze alarak içimde kalmasını istemedim)
                          taraftar gazı ile son dönemde alınan (3,5 milyon euro gibi fahiş fiyatlara alınan) ama Trabzonspor kalibresinde olmayan mahşerin 3lüsü..

Okay-M. Demir-Sefa
                          Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Bu da söndü. Belki de patladı bilemeyiz.

Yorum

• hurma gitdikden beri cok kötü
                              En son yatara tarafından düzenlendi; 23.04.2016, 01:38.

Yorum

• Evet cok kötü ama bunun bas sorumlusu onunde oynayan sahtekarlardir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim