Sezon başında fena değildi ama sonradan futbolu bıraktı sanki. Bu sezon doğru düzgün teknik ekibimiz olmadığı için Okay ve diğerleri dip yaptı maalesef.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Burada yerine Fatih Atik oynamalı yazmışlığım da vardır ama abartmaya gerek yok. Bu seneki problemi, sakatlıklar, kondisyon eksikliği ve takımdaki kaos ortamıdır. Bir de yanlış mevkide oynatılıyor. Kendisi hücuma dönük ortasaha olarak oynamalı. Akıllı bir oyuncu ve kolay adam geçebiliyor, fiziğini de iyi kullanması büyük bir artı. Eğer arkasında sağlam bir defansif ortasaha oynarsa, rakibin ceza sahasına daha rahat girebilir. N'diaye gibi senede 10-15 gol atması çok zor değil. Bu aslında ortasahada her oyuncu için geçerli. Sinsi ve vuruşları azıcık kaliteli olan bir ortasaha bu ligde çok rahat 10 gol barajını geçebilir. Seneye güveniyorum, hırslı futbolculara ihtiyacı var kulübün.
Yorum
-
Bugün karşıda rakip yoktu, antreman maçı seviyesindeydi ama iyi top kaptı, topla ilişkisi de iyiydi, özellikle dribblinglerini çok beğeniyorum. Ben bugün pas hatası yaptığını göremedim, Yusuf Yazıcı ile karıştırıldı herhalde, sahadaki görüntüleri benziyor, onun bir iki tane kötü pası oldu.
Yorum
-
ilk 5 dakikada sürekli kötü tercihler yaptı ama paslarında sorun var.çok özensiz, hedefe gidenler bile oyuncuyu zorda bırakıyor, hafif sağına, soluna gerisine gidiyor.hiç beğenmiyorum paslarını yoksa severim okay'ı. yeteneksizlikten değil özensizlikten.İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün karşıda rakip yoktu, antreman maçı seviyesindeydi ama iyi top kaptı, topla ilişkisi de iyiydi, özellikle dribblinglerini çok beğeniyorum. Ben bugün pas hatası yaptığını göremedim, Yusuf Yazıcı ile karıştırıldı herhalde, sahadaki görüntüleri benziyor, onun bir iki tane kötü pası oldu.
Yorum
-
sivas ve bugün
2.yari 2iyi mac cikardin
seneye senden cok sey bekliyoruz, ona göre hazirlan
ritimin calisman gereken ilk nokta"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum