Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sakatlığının ne durumda olduğunu hala bilmiyoruz ve o kadar aradım, taradım bir tane bilgi veren muhabir yok. Ciddi mi yoksa hafif bir şey mi, Kayseri maçına çıkacak mı ? Maç saati bir zahmet yazarlar herhalde twitter den...
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Milli maçlarda takır takır oynadı maşallah
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nazar değdi. Umarım çıkan haberler ciddi değildir. Sadece tedbir amaçlı alınmıştır oyundan.
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• Çıkan bir haber var mı??

35. dakika da 1-0 geriye düşmüşüz, o sebeple de alınmış olabilir.
          Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• maci tv den izledim
            kayseri mabi basliginda iyi gözükmedigini yazdim
            bakalim kaan ciddi olmadigini yazdi
            yarin kulüp aciklar
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Evet şimdi yerel gazetelerde de benzer haberleri gördüm, geçmiş olsun.

Yerine Ekici oynayacak yazmışlar ama bence Constant ı o bölgeye çekip Alper i sol bek oynatır Şota. Marin in de oynayacağı söyleniyor, hazırlık maçında ki tüm başırılı oyuncular da ödüllendirilmiş olur.
              Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• gun gelecek bizim taraftarda normal olması gereken yere gelecek ama ben goremeyecegım sanırım...
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet şimdi yerel gazetelerde de benzer haberleri gördüm, geçmiş olsun.

Yerine Ekici oynayacak yazmışlar ama bence Constant ı o bölgeye çekip Alper i sol bek oynatır Şota. Marin in de oynayacağı söyleniyor, hazırlık maçında ki tüm başırılı oyuncular da ödüllendirilmiş olur.
                  marin hasta

• Okay Yokuşlu’nun sağ baldırında şişlik olduğu ve ağrı hissettiği, iki gün süreyle antrenmanlara çıkmayacağı belirtildi.
                    Genç oyuncunun maça yetiştirilmeye çalışacağı ancak durumunun cuma günü yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacağı belirtildi.

En son selcuk tarafından düzenlendi; 09.09.2015, 21:07.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze sakatlığı bulunan Okay Yokuşlu'yu kafileye dahil etmedi.

Genç oyuncu milli takımda oynadığı karşılaşmada sakatlanmış ve yoğun bir tedavi sürecinin ardından dün takımla çalışmalara başlamıştı. Ancak Gürcü Teknik adam Okay'yı Kayseri'ye götürmedi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze sakatlığı bulunan Okay Yokuşlu'yu kafileye dahil etmedi. Genç oyuncu milli takımda oynadığı karşılaşmada sakatlanmış ve
                    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Değeri şimdi çok daha iyi anlaşılıyor.

Yorum

• Eksikligini hissettirdi. Bugün oynasa belki de cok farkli bir mac izleyebilirdik.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Gs maçında çok iş düşecek.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hakketten gözler aradı bu adamı büyük topçuymuş en azından olma yolunda
                            Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Yoklugu hissedildi, vay be [emoji1]
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Eksikliği orta sahada arandı.

Kısa sürede maç temponu yakalarsın inşallah.
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim