Burdan gidecek fikrini çıkarmak çok zor abi. Büyük ihtimal başarının içinde yer alırsa taraftarlar tarafından hiç unutulmayacağını düşünüyordur. Ondan öyle bir açıklama yapmıştır. Ben bu çocuğun bu saatten sonra İstanbul'a gitmek istediğini düşünmüyorum. Hele bu sene şampiyonluk yarışına girersek aklının ucundan bile geçmez bence.
Milli(!) takım kampında elinde şb tv'den daha şb'li bir kanalın mikrofonunu tutan lavuk oyuncuya 3 büzüklü saçma sapan bir soru soruyor. Okay da bence gayet düzgün cevaplıyor. O lavuk "çok pişmanım, en yakın zamanda İstanbul'a gitmek istiyorum" demesini mi bekliyordu Okay'ın?
Benim olduğum zaman başarılı oluruz demesi de doğru. Soner örneği ortada. O da 21 yaşında gelmişti bize. Kalıcı olması gerek Okay'ın o da bunun farkında.
4 sezondur tek bir kupa bile kazanamadık evet başarıya açız. Bu ifadesi de doğru. Okay çok düzgün bir çocuk. Ama menajeri aklını çeler mi ilerleyen zamanlarda bilemem. Yaşayıp göreceğiz.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Trabzonsporu bir basamak olarak görmek suç değil. Çünkü Trabzonspor bir insana başarılarla dolu spor hayatı sunacak bir takım değil. Şehir küçük ve takım yıllardır büyük başarılara hasret.
Bu gerçeklerle daha yüzleşmedik mi yoksa ?
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Ne istemesini bekliyorsunuz ki Trabzonspor'da futbolu bırakmasını mı? Haklı olarak kendini gösterdikten sonra Gs veya Fb'ye gitmeye çalışacaktır. Bazı gerçeklerle yüzleşelim.
Iyi tamam iste ilk hatasinda isliklamak kufretmek icin mazaret oldu..Okay bizi nasil basamak olarak görür. .Tipinde de meymenet yok kacacak zaten Istanbula vurun gitsin..!!!
Iyı hızmet etsın istediği yere gidebilir.yurtdısına satmak için bu sene sampiyon olup seneye s.liginde oynamamız lazım.en azından avrupa liginde iyi bir takım performansı lazım.
Yorum